vrijdag, 02 februari 2024 11:29

Darius Rucker Gearresteerd in Tennessee

Darius Rucker is op donderdag (1 februari) gearresteerd in het Midden-Tennessee gebied, zo meldt TMZ. Informatie over de arrestatie, inclusief de mugshot van Rucker, werd ook gedeeld via de Mobile Patrol Public Safety app van Williamson County. Volgens het rapport van TMZ verklaart Rucker's advocaat, Mark Puryear, dat "Darius Rucker volledig meewerkt met de autoriteiten in verband met aanklachten wegens overtredingen."

Waarom werd Darius Rucker gearresteerd?

De countryzanger werd op drie aanklachten gearresteerd, waaronder twee voor eenvoudig bezit van een gecontroleerde stof - overtredingen onder federaal recht. Daarnaast werd Rucker aangeklaagd voor het rijden met een verlopen registratie of kentekenplaten. Op donderdagavond waren de details over wat tot de arrestatie van de zanger leidde nog onduidelijk.

Rucker werd om 12:15 uur lokale tijd op donderdag geboekt en werd nog geen twee uur later vrijgelaten op borgtocht van $10,500. De countryzanger ontving onlangs een ster op de Hollywood Walk of Fame tijdens een officiële ceremonie begin december. Ook bracht hij afgelopen najaar zijn nieuwste studioalbum, "Carolyn's Boy", uit als eerbetoon aan zijn moeder. De tracklist behandelt eveneens andere persoonlijke onderwerpen, waaronder het nummer "Never Been Over", over zijn recente scheiding dat zo persoonlijk was dat hij het bijna niet opnam.

De eerstvolgende geplande datum op Rucker's tourkalender is vrijdag in de Grand Ole Opry in Nashville. Hij heeft drie data in de Opry gepland tot begin maart, gevolgd door een Europese tour waarbij hij langs Nederland komt.

­