vrijdag, 07 augustus 2020 07:56

Darius Rucker dropt nieuwe song 'Beers and Sunshine'

Darius Rucker dropt 'Beers and Sunshine'

Als we een vrije dag hadden, zouden we die met Darius Rucker willen doorbrengen. In de openingszin van zijn nieuwe single 'Beers and Sunshine', komt hij tot rust met golfballen en flip-flops aan op een dok in South Carolina. En vanaf daar wordt het alleen maar aantrekkelijker.

Darius schreef het nummer via Zoom met producer Ross Copperman en songwriters Josh Osborne en J.T. Harding. Het is zijn eerste nieuwe single sinds 'For the First Time', die hij in 2017 uitbracht. En hoewel deze zomer voor velen van ons misschien vreemd aanvoelt bekijkt Darius het van de positieve kant.

"Het is tot nu toe zeker een moeilijk jaar geweest met constant veel druk om ons heen", zei Darius. "Zoals het in de song zegt, ik weet niet hoe we deze grote problemen oplossen waarmee we worden geconfronteerd, maar terwijl we ons er doorheen werken, denk ik dat het belangrijk is dat we de zilveren rand vinden waar we echt kunnen genieten van de kleine momenten en de simpele geneugten van de tijd samen met vrienden en familie. ”

Darius begon ook in de maand augustus met de aankondiging dat zijn laatste 'Darius & Friends'-evenement $ 255.000 heeft opgehaald . Wn wordt gedoneerd aan het St. Jude Children’s Research Hospital.

Beluister hieronder  'Beers and Sunshine'

 

 

 Darius Rucker dropt nieuwe song 'Beers and Sunshine'

­