vrijdag, 04 december 2020 11:11

Dan + Shay met Kerstliedjes (Bekijk)

Dan + Shay oftewel Dan Smyers en Shay Mooney komen met Kerstmis 2020 met hun allereerste originele kerstliedjes!

Ze maken het seizoen stralend met 'Christmas Isn’t Christmas' en 'Take Me Home for Christmas'.

Het duo schreef (in kleine letters) over 'Christmas Isn’t Christmas' op Instagram: 'Dit nummer ligt ons zeer na aan het hart. het is geïnspireerd door onze families en alle dierbaren in ons leven die de feestdagen speciaal maken. dit jaar was zwaar voor ons allemaal, en het feit dat we niet persoonlijk contact kunnen maken met anderen (vooral onze fans) heeft echt een emotionele tol geëist. "
Ze vervolgden: “maar uit de duisternis komt altijd licht, en we hebben het gevoel dat muziek ons op magische wijze samenbrengt, zelfs als we ver uit elkaar zijn. hopelijk als je naar dit nummer luistert, geeft het je hetzelfde gevoel van troost en hoop dat het ons brengt. zoals altijd zijn we ongelooflijk dankbaar voor jullie allemaal en sturen we zoveel liefde. "

Bovendien delen Dan + Shay de warme vakantiegloed met hun families in een tweede video, "Take Me Home for Christmas". Bij de release van de single in november zei Dan Smyers: "Dit is ons eerste originele kerstnummer en we hebben het fantastisch gehad met het schrijven en opnemen ervan. Het was gaaf om dit jaar wat vroeg in de vakantiestemming te komen, want ik denk dat we allemaal wat extra positiviteit en gejuich kunnen gebruiken. Onze fans hebben elk jaar om kerstmuziek gevraagd, dus ik hoop dat jullie er allemaal evenveel plezier aan zullen beleven als bij het maken ervan. "

Het duo heeft meerdere keren tijdens de feestdagen opgetreden, waaronder CMA Country Christmas eerder deze week, waar ze hun eerste live-optreden van 'Christmas Isn’t Christmas' deden.

Christmas Isn’t Christmas

Take Me Home for Christmas

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­