dinsdag, 02 februari 2021 10:44

Dan + Shay gaan naar The Voice US

Dan + Shay gaan naar The Voice!

De Voice-coach en new countryster Blake Shelton heeft het Grammy winnende duo (en Warner Music Nashville labelgenoten) Dan + Shay aangetrokken om te verschijnen in het komende 20e seizoen van de muziekcompetitie. Dan Smyers en Shay Mooney zullen als adviseurs dienen voor de battles van de show.

“De battles zijn letterlijk, twee artiesten die samenkomen en muziek maken, in feite een duet zingen. We noemen het een strijd, maar het is een duet. En deze twee zijn duidelijk. En de carrière van Dan + Shay is volledig geëxplodeerd '', aldus Shelton 

Dan + Shay bracht in 2013 hun eerste single "19 You + Me" uit. Hun carrière schoot omhoog dankzij hits zoals de 6x multi-platina crossover "Tequila" en 5x multi-platina hit "Speechless", en niet te vergeten hun Justin Bieber samenwerking '10,000 Hours' in 2019. Het duo heeft twee keer een Grammy verdiend voor Best Country Duo / Group Performance, in 2018 voor "Tequila" en in 2019 voor "Speechless".

"Maar de manier waarop ze samenkomen en samen vocaliseren en muziek maken, dacht ik dat het een geweldige mentor zou zijn om deze twee te hebben, want zo vaak bevind ik mezelf in een situatie tijdens deze battles en een van de artiesten vraagt mij iets over harmonie terwijl ik hier eigenlijk niet zoveel van weet, zei Shelton. "Ik zou zeggen:‘ Oh ja, ik zal dat voor je controleren ’, en dat doe ik nooit omdat ik niets weet van harmonie. Eindelijk, dit seizoen, heb ik Dan + Shay hier en hun zijn de beste hierin en het is heel handig om ze hier te hebben. "

Met Shelton in The Voice is de cirkel rond voor Dan + Shay, die in 2014 voor Shelton opende tijdens zijn Ten Times Crazier Tour.

"Blake is de beste" zei Smyers. "We zijn grote fans van Blake's muziek. Hij nam ons letterlijk mee op onze eerste tour. Ik denk niet eens dat we op dat moment een hit op de radio hadden. Hij waagde een kans op ons ... Blake, hoe succesvol hij ook is, is de meest nuchtere, nederige kerel die er is, gewoon een ongelooflijk rolmodel. Het is een eer om dit jaar deel uit te maken van zijn team. "

The Voice US

Het nieuwe seizoen van The Voice US zal bestaan ​​uit coaches Shelton, Kelly Clarkson, Nick Jonas en John Legend, en Carson Daly zal terugkeren als host. Brandy zal toetreden als adviseur voor Team Legend, Darren Criss zal Team Nick adviseren en Luis Fonsi zal dienen als mentor voor Team Kelly. Dit is het twintigste seizoen van Shelton als coach bij The Voice. Hij is een zevenvoudig winnaar en heeft artiesten begeleid, waaronder Danielle Bradbery en Cassadee Pope.

Het twintigste seizoen van The Voice US gaat op maandag 1 maart in première op NBC.

 

­