maandag, 08 november 2021 12:54

Creed Fisher dropt video voor hit "This Town"

Creed Fisher dropt video voor hit  "This Town" Creed Fisher; foto Sabrina Schmidt

Creed Fisher heeft de officiële videoclip uitgebracht voor zijn single 'This Town'.  De song is afkomstig is van zijn huidige album.

 

Creed Fisher - This Town

 

Geproduceerd en geregisseerd door Michael Graef is "This Town" een herinnering voor mensen om trots en dankbaar te zijn voor de invloeden van hun geboorteplaats die hen hebben gemaakt tot wie ze nu zijn. De video bevat alle dingen die Amerikaanse herinneringen in het zuiden vormen: voetbal, barbecues, geloof, familie en oma's zelfgemaakte appeltaart (zoals ze dat vaak zeggen in de South). Gefilmd op locaties in en rond waar Fisher momenteel in Texas woont (Downtown Cibolo, Canyon Lake en New Braunfels). "This Town" is speciaal voor Fisher omdat het een herinnering is aan hoe ver hij is gekomen in het leven en degenen die hem hebben geholpen om daar te komen. Fisher legt uit: “Het lied gaat over alle dingen die mensen beïnvloeden en hen maken tot wie ze zijn. Het is een herinnering voor degenen om de plaats te herkennen waarin ze zijn opgegroeid en hoe het hen heeft gevormd tot de unieke individuen die ze zijn. Het gaat over liefde, verlies en het echte leven.”

Creed Fisher heeft al twee andere muziekvideo's voor singles uitgebracht op het album Whiskey And the Dog. Fans kunnen het patriottische 'The Good Ol' U.S. of A' bekijken, en zijn eerste video-release van het album, "High on the Bottle".

 

 

 

Momenteel is Creed Fisher op tournee met zijn meest recente album, How Country Music Sounded Before It All Went to Shit, Vol. 1, en beleeft succes bij Texas radio. Hij is ook een finalist voor de Texas Country Music Awards Roots/Alternative Artist of the Year. Met zijn laatste drie albums die debuteren in de Top 5 op iTunes, hoopt Fisher dat zijn nieuwe album Whiskey and the Dog hem zal blijven helpen de kansen te trotseren.

Als een scherpschutter met stalen kogels uit een Sergio Leone-western is hij een man van weinig woorden en laat zijn muziek zijn verhaal vertellen. Fisher is nooit iemand geweest die zijn ziel aan trends heeft verkocht. Het echt houden betekent liedjes schrijven waar echte mensen zich mee kunnen identificeren; het goede, het slechte en zelfs het lelijke. Zijn vorige singles, "Rock & Roll Man", "Be the Hope", "I'm Growing Older, But I'm Not Growing Up" en "A Few Good Ol' Cowboys", bereikten allemaal de Top 10, Top 25, of Top 30 op de Texas Charts. Hij werd in 2018 ook uitgeroepen tot BigStar97 Outlaw Country-artiest van het jaar.

 

Lees ook...

­