dinsdag, 08 september 2015 16:50

Craig Morgan met zijn ‘When I’m Gone’

Craig Morgan when Im gone 

 

Na acht maanden van intense focus in de studio brengt new country entertainer, militair veteraan en bekroonde tv-presentator CRAIG MORGAN zijn nieuwe single "When I’m Gone" uit.

 

Voortbouwend op zijn hits "This Ole’ Boy'' 'Wake Up Lovin’ You ' Bonfire" "International Harvester" en zijn # 1 hit van maar liefs 6 weken “That’s What I Love About Sunday”.

Morgan's muziek blijft evolueren naar nieuwe hoogten, hij werkte voor het eerst met producer Byron Gallimore en we horen weer dat duidelijke authentieke Craig Morgan geluid.

Geschreven door Justin Ebach en Steven Dale Jones, in de up-tempo song "When I’m Gone" is duidelijk de vrije geest en attitude van Craig te horen.

 

''When I’m Gone ' is een van die nummers die ik bij de eerste keer horen direct wist dat ik dit moest opnemen, omdat het zo precies mij is "verteld Craig".

Het is geen geheim dat ik een avontuurlijke kant hebt, Ik was een rodeo clown, ik heb sledehonden gereden in het Noordpoolgebied, ik heb meer gebroken botten gehad dan ik kan tellen. Maar meer dan dat wil ik herinnerd worden als de man die zijn leven heeft geleefd en tot het uiterste ging voor mijn familie en vrienden. Dat is wat ik wil als erfenis.

 

"When I’m Gone" is de eerste single van Craig Morgan zijn aankomende derde album op Black River Entertainment, naar verwachting komt deze uit in 2016. De single zal digitaal beschikbaar op 18 september.

 

Hoeronder zijn grote hit This Ole Boy

{media id=1225,layout=blog}

 

 

­