vrijdag, 18 oktober 2019 20:15

Craig Morgan emotioneel in 'The Kelly Clarkson Show' verrast door Blake Shelton

Craig Morgan: Voor mij was het gewoon gisteren

Country artiest Craig Morgan verscheen afgelopen donderdag in The Kelly Clarkson Show om zijn nieuwe song 'The Father, My Son and The Holy Ghost' te promoten, een diep persoonlijk eerbetoon aan zijn overleden zoon Jerry. Maar het ging niet helemaal zoals gepland.

Terwijl hij daar was, verraste zijn goede vriend Blake Shelton hem en toonde hij zijn steun. Craig  Morgan zong het emotionele lied van verlies en geloof, vechtend tegen zijn eigen tranen bleef het publiek in volledige stilte.

Craig vertelde aan Eva Mendes en Kelly Clarkson waar zijn ballad vandaan kwam.

"Ik verloor mijn zoon drie jaar geleden bij een verdrinkingsongeluk en ik vertelde een paar van mijn vrienden dat dit nu drie jaar geleden gebeurde" begon Morgan dapper te vertellen. “Voor mij was het gewoon gisteren. En elke dag is het gisteren. Dus op een ochtend om 15.30 uur maakte God me wakker ... en ik zong het refrein in mijn hoofd. Ik deed wat ik gewoonlijk zou doen en zei: 'Ik ga liggen, ik zal het onthouden en ik doe het' s morgens, 'maar iets zei me:' Je zult je dit niet herinneren, sta op. 'En Ik stond op en ging naar beneden, en ik begon te schrijven. Ik pakte een gitaar en begon de melodie te spelen waarvan ik dacht dat ik die in mijn hoofd hoorde, en vier uur later eindigde ik het lied zoals je het vandaag hoort. "

Morgan wist al dat Shelton een fan van het lied was. Blake Shelton verloor namelijk een broer toen hij een tiener was, tweette over de invloed van het nummer op hem en hielp zelfs de song naar de nummer 1 positie te tillen op iTunes. Maar Morgan verwachtte niet dat zijn vriend hem op tv zou verrassen. Bekijk hieronder het hartverwarmende moment:

 

 

­