donderdag, 12 september 2019 17:44

Countryfestival C2C: Country to Country Nederland

Een hoop fans kijken er al weer een tijd naar uit, het Country to Country festival in Nederland!

De tweede editie van C2C: Country to Country Nederland vindt plaats op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart 2020.

De echte country fans waren er al snel bij voor de 'early bird tickets' eerder dit jaar, de overige tickets gaan in oktober 2019 in de verkoop. Dit zijn o.a. tickets op de tribune, het balkon en losse dagtickets.

Binnenkort worden de namen bekend gemaakt van de optredende artiesten!

De eerste editie vondt dit jaar plaats en was ronduit fantastisch, een must voor iedere new country fan.

Lees hier het concertverslag van C2C: Country to Country Amsterdam 2019

 

Country to Country

Country to Country is het grootste countryfestival in Europa en vindt sinds 2013 plaats in o.a. de O2-arena in Londen. De tweede editie van C2C: Country to Country Nederland vindt plaats op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart 2020.

Country to Country is het grootste meerdaagse countrymuziek festival in Europa en heeft sinds de oprichting in 2013 tienduizenden bezoekers uit heel de wereld getrokken. Country to Country is een mix van grote countrysterren en opkomend talent uit Nashville, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het festival begon in de O2-arena, maar werd al snel uitgebreid met edities in Dublin en Glasgow. O.a. grote acts als Carrie Underwood, Tim McGraw (en zijn vrouw Faith Hill), Brad Paisley, Luke Bryan, Lady Antebellum en Eric Church stonden reeds op het podium van C2C. In 2018 trok het festival meer dan 50.000 bezoekers.

 

 

 

­