dinsdag, 30 oktober 2018 11:57

Country2Country komt naar Amsterdam!

Country2Country Amsterdam

 

Grammy-award winnaar Keith Urban komt in het kader van C2C: Country to Country op 4 maart 2019 naar AFAS Live in Amsterdam.

 

 

In 2019 breidt het festival uit met edities in Amsterdam en Berlijn. Naast Keith Urban zijn ook Brett Eldredge en Drake White & The Big Fire onderdeel van de line-up in AFAS Live.

 

Country to Country begon in 2013 en brengt jaarlijks een mix van bekende namen en opkomend talent uit Nashville, het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa. Vorig jaar trok het festival, dat naast de O2-arena inmiddels ook versies in Dublin en Glasgow kent, ruim 50.000 bezoekers.

 

De Nederlandse versie van Country to Country bestaat op 4 maart uit twee podia in AFAS Live, de line-up wordt de komende tijd verder uitgebreid.

 

De kaartverkoop start op 2 november om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.

 

De Nederlandse versie van Country to Country bestaat uit twee podia in AFAS Live en de line-up wordt de komende tijd verder uitgebreid. Het belooft een avondvullend programma te worden met nationale en internationale countryacts en een feest voor de vele Nederlandse countryliefhebbers.

 

Ticketprijzen

Let op: het concert is seated, er zijn dus alleen zitplaatsen. Prijzen zijn inclusief servicekosten.

 

Golden Seats: € 82,90
Categorie 1: € 71,70
Categorie 2: € 66,10
Categorie 3: € 60,50
Rolstoelen: € 71,70

 

 

Image may contain: one or more people and text

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­