vrijdag, 18 oktober 2019 12:43

Country to Country Amsterdam 2020 - maandagavond 21-10 officiële bekendmaking optredende artiesten

Country to Country Amsterdam 2020 update!!

Concertpromotor Greenhouse Talent heeft bekend gemaakt dat ze aanstaande maandagavond de eerste namen van de optredende artiesten bekend gaan maken.

❗️A FEW MORE NIGHTS❗️
Maandagavond wordt de line-up van de tweede editie van C2C: Country to Country Amsterdam aangekondigd. Wil jij de aankondiging niet missen? Volg C2C dan nu op Facebook: C2C Country to Country NL en Instagram: www.instagram.com/c2cfestivalnl. Ben jij er klaar voor?

 

Als New Country fan mag je dit festival niet missen!

 

Country to Country

Country to Country is het grootste countryfestival in Europa en vindt sinds 2013 plaats in o.a. de O2-arena in Londen. De tweede editie van C2C: Country to Country Nederland vindt plaats op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart 2020.

Country to Country is het grootste meerdaagse countrymuziek festival in Europa en heeft sinds de oprichting in 2013 tienduizenden bezoekers uit heel de wereld getrokken. Country to Country is een mix van grote countrysterren en opkomend talent uit Nashville, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het festival begon in de O2-arena, maar werd al snel uitgebreid met edities in Dublin en Glasgow. O.a. grote acts als Carrie Underwood, Tim McGraw (en zijn vrouw Faith Hill), Brad Paisley, Luke Bryan, Lady Antebellum en Eric Church stonden reeds op het podium van C2C. In 2018 trok het festival meer dan 50.000 bezoekers.

 

Lees hier het concertverslag van C2C: Country to Country Amsterdam 2019

 

­