vrijdag, 15 maart 2019 09:23

Country to Country 2020 'early bird' kaarten vanaf dinsdag 19-03 in de verkoop

Country 2 Country Nederland

 

- EARLY BIRD C2C: Country to Country 2020 -

 

Goed nieuws voor alle countryliefhebbers! Alle kaartkopers van afgelopen editie ontvangen a.s. dinsdag een e-mail met daarin een speciale ticketlink voor de early bird tickets voor C2C: Country to Country 2020. Deze early bird pre-sale start op woensdag 20 maart om 13:00 en is alleen te bereiken via de links in de nieuwsbrief. Check dus dinsdag aan het einde van de dag zeker even of de nieuwsbrief niet per ongeluk in de ongewenste mail is beland!

 

Voor mensen die afgelopen editie geen tickets hebben gekocht hebben we ook goed nieuws, want er komt ook een ‘openbare’ early bird verkoop. Deze start op vrijdag 22 maart om 13:00 uur via Ticketmaster. Check de Agenda voor meer info.

 

Voor beide early bird acties geldt: op = op. De reguliere verkoop van de tweede editie start in oktober 2019 (tegelijkertijd met de aankondiging van de line-up)!

 

 

Country to Country is het grootste meerdaagse countrymuziek festival in Europa en heeft sinds de oprichting in 2013 tienduizenden bezoekers uit heel de wereld getrokken.

 

Country to Country is een mix van grote countrysterren en opkomend talent uit Nashville, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het festival begon in de O2-arena, maar werd al snel uitgebreid met edities in Dublin en Glasgow. O.a. grote acts als Carrie Underwood, Tim McGraw (en zijn vrouw Faith Hill), Brad Paisley, Luke Bryan, Lady Antebellum en Eric Church stonden reeds op het podium van C2C. In 2018 trok het festival meer dan 50.000 bezoekers.

 

­