maandag, 28 december 2020 08:55

Country artiesten reageren op explosie kerstdag in Nashville

In een jaar dat al was gevuld met onrust, tornado's en toeristen die weigerden weg te blijven tijdens de pandemie, voegde Nashville nog een tragedie toe.

Op eerste kerstdag toen een explosie de 2nd Avenue in het centrum deed wankelen, op een steenworp afstand van de honky-tonks op Lower Broadway en slechts een blok verderop vanuit de kantoren van CMT in Nashville.

De burgemeester van Nashville, John Cooper, vertelde CBS 'Face the Nation dat de bomaanslag van 06.30 uur op 25 december een aanval op de infrastructuur was. De explosie ging af buiten het AT & T-gebouw, wat leidde tot uitval van mobiele diensten in de hele stad, en vluchten werden aan de grond gehouden op de luchthaven van Nashville. Vanaf zondagochtend was een motief nog niet vrijgegeven door onderzoekers.

Terwijl het nieuws tijdens het vakantieweekend bleef binnenkomen, waren de country sterren van wie de meesten buiten de stadsgrenzen wonen geschokt.

 

Explosie op kerstdag in Nashville

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zes politieagenten die de gebouwen rondom de explosie hebben geëvacueerd, worden geprezen als de helden van Nashville: agent Brenna Hosey, agent James Luellen, agent Michael Sipos, agent Amanda Topping, agent James Wells en sergeant Timothy Miller.

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­