dinsdag, 28 juni 2022 14:08

Conner Smith met zomer anthem "Summer On Your Lips"

Conner Smith blijft zijn groeiende fanbase voeden met nieuwe muziek en heeft de song "Summer On Your Lips" uitgebracht via The Valory Music Co.

Geschreven door Conner Smith samen met Josh Osborne en Daniel Ross, legt "Summer On Your Lips" de onvergetelijke smaak van jonge liefde vast in een nostalgisch, heartland-new country anthem.

 

Conner Smith - Summer On Your Lips

 

Summer On Your Lips is een voortzetting van wat ik deed op mijn eerste EP, maar ook een overgang naar deze nieuwe muziek waarvan ik niet kan wachten tot mensen het horen”, aldus Smith. “Dit nummer is gemaakt voor de zomer en ik ben verheugd dat ik het kan toevoegen aan onze set tijdens de Bring The Bar To You Tour!

Terwijl hij zich voorbereidt op Thomas Rhett's BRING THE BAR TO YOU TOUR, deelt Smith een kijkje achter de schermen van zijn snelle opkomst in een nieuwe videoserie met de eerste twee afleveringen die nu beschikbaar zijn op YouTube + Instagram. De tour begint met back-to-back shows in The Bank of NH Pavilion in Gilford, New Hampshire, terwijl het momentum blijft toenemen met Smith's Top 40-en-stijgende single "Learn From It" uit zijn debuutcollectie DIDN'T GO TO FAR (The Valory Music Co.). Smith is uitgeroepen tot een van Spotify's Hot Country Artist to Watch voor 2022 en Amazon Music's 2022 Amazon Artist To Watch.

Conner Smith is de enige New Country-act die is vernoemd naar de prestigieuze all-genre-onderscheiding van Pandora, Artists To Watch 2022: The Pandora Ten-lijst. Ga voor meer informatie en een volledige lijst met tourdata naar ConnerSmithMusic.com.

Gerelateerd...

Lees ook...

­