maandag, 23 maart 2020 19:43

Concerten van Keith Urban en de Brothers Osborne gaan niet door

Keith Urban en Brothers Osborne afgelast

De concerten van Keith Urban en de Brothers Osborne kunnen door de nieuwe maatregelen van het kabinet met betrekking tot de coronacrisis niet doorgaan. Het Kabinet heeft de regulering omtrent de beperking van het coronavirus verder aangescherpt en verlengd tot 1 juni. Op basis van deze maatregel worden de shows van Keith Urban en Brothers Osborne naar een nieuwe datum verplaatst of geannuleerd. In het geval van een verplaatsing blijven gekochte tickets geldig. 

Check de agenda voor eventuele updates

 

E5cecf529da8f09a63b96472a35c25c9 XL

Keith Urban 

Greenhouse Talent NL · Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus in Europa heeft de Nederlandse overheid een verbod ingesteld op evenementen in Nederland t/m 31 mei 2020. De show van Keith Urban op 2 mei in AFAS Live kan daarom niet op deze datum plaatsvinden. We zijn samen met het management van Keith Urban aan het bespreken of en wanneer er een nieuwe show komt. Tickets voor de show blijven geldig voor een eventuele nieuwe datum. Zodra er meer informatie over deze show bekend is brengen we alle ticketkopers op de hoogte via de e-mail en social media.

Brother Osborne

Het Kabinet heeft de regulering omtrent de beperking van het coronavirus verder aangescherpt en verlengd tot 1 juni. Op basis van deze maatregel wordt deze show naar een nieuwe datum verplaatst of geannuleerd. In het geval van een verplaatsing blijven gekochte tickets geldig. Kijk voor een overzicht van alle afgelaste en verplaatste shows op 013.nl In het geval van een geannuleerde show wordt overgegaan tot restitutie van het aankoopbedrag, inclusief servicekosten. In beide gevallen worden ticketkopers per mail op de hoogte gebracht door Ticketmaster. Hou dit evenement en ons overzicht m.b.t. geannuleerde en verplaatste shows in de gaten voor de laatste updates. Meer info over geannuleerde en/of verplaatste shows vind je op de website van Ticketmaster

 

­