maandag, 09 november 2020 21:26

Collin Raye en Miranda Lambert met “Scars”

Collin Raye en Scars

Na bijna drie decennia in de new country scene staat Collin Raye klaar om zijn "Scars" te laten zien. Hij heeft een songtekstvideo onthuld voor het emotionele nieuwe nummer. De song is geschreven door zijn broer Scotty Wray. We horen niemand minder dan Miranda Lambert als harmonie.

De aangrijpende single is ook de eerste track van Collin's nieuwe album. Het aankomende album met nieuw materiaal in meer dan een decennium, ook getiteld SCARS. Hij zal het album op 20 november uitbrengen via BFD / Audium Nashville. "SCARS is het album waarvan ik heb gedroomd om mijn hele opnamecarrière te maken", zegt hij.

 

Collin Raye Scars

 

Raye nam het album met 14 nummers op in Nashville met producer David Ferguson. Vince Gill zingt harmonie op "Rodeo Girl" en Dan Auerbach van de Black Keys speelt elektrische gitaar op het project.

"Ik hoop oprecht dat de mensen die mijn muziek de afgelopen 29 jaar hebben omarmd SCARS zullen omarmen en plezier en emotionele inspiratie zullen vinden in dit album" voegt hij eraan toe. "Door Miranda en Vince met me mee te laten zingen op deze plaat geeft het een extra speciaal element van‘ coolness ’. Ik ben opgewonden over de release!"

 

Collin is een van de meest consistente sterren van de jaren '90. Zo scoorde hij 21 Top 10 Billboard countryhits en is de afgelopen twee decennia blijven toeren en opnemen. Hoewel hij niet bekend staat als songwriter, kan SCARS daar verandering in brengen.

 

"Ik heb elk nummer op de plaat geschreven of meegeschreven, behalve nummers die zijn geschreven of mede-geschreven door mijn broer Scotty, ook een paar die we samen hebben geschreven", zegt hij. "We begonnen onze muzikale reis samen als tieners, en toen we in de twintig waren, begonnen we verschillende paden te bewandelen. Dit album is echt een 'full circle' moment in mijn leven. De timing hiervoor is precies goed. "

 

Luister hieronder het mooie "Scars

 

 

Miranda Lambert en Collin Raye
Collin Raye en Miranda Lambert

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­