maandag, 22 juni 2020 10:41

Cole Swindell dropt song “Single Saturday Night”

Cole Swindell en 'Single Saturday Night'

Cole Swindell is klaar om te praten over hoe het voelt (of hoe het voelde of hoe het zou kunnen voelen) om zijn allerlaatste 'Single Saturday Night' te hebben.

In een gesprek gaf Cole toe dat dit gloednieuwe nummer hem doet denken aan zijn allereerste song "Chillin’ It uit de zomer van 2013.  " Het nieuwe nummer is geschreven door Hardy, Mark Holman en Ashley Gorley en is afkomstig van het aankomende album van Cole Swindell.

"’ Chillin ’Het is degene waarmee het allemaal begon, en dat was een beetje anders," legde Swindell uit. "Ik moest toen mijn serieuze kant laten zien, en nu is deze song voor mij wat op dit moment goed bij me past. En ik wilde iets uitbrengen wat me hier op dit moment in time heeft gebracht.

Voor de nummers van het aankomende album dat Cole Swindell met zijn favoriete schrijvers heeft geschreven, zegt hij dat het videogesprekproces anders is. Maar hij is zo dankbaar voor de technologie. "Een minuut lang dacht iedereen:" Dit is raar. "Maar we zijn gewoon dankbaar dat we nog steeds kunnen schrijven. En ik blijf schrijven. Maar ik mis wel de persoonlijke connectie, en er gaat niets boven in die kamer zijn, een nummer schrijven en dat je niet kunt wachten tot de wereld het hoort. "

HIeronder de song “Single Saturday Night”

 

­