maandag, 21 maart 2022 10:13

Cody Johnson allereerste nummer 1 hit met "'Til You Can't"

Cody Johnson verdiende deze week zijn allereerste nummer 1 single met zijn krachtige hit "'Til You Can't."

Het nummer stond officieel bovenaan de Mediabase Country Airplay Chart en zal naar verwachting de nummer 1 bereiken in de Billboard Country Airplay chart.

Het nummer is de eerste hit van de country-superster op de reguliere countryradio. "'Til You Can't" bereikte onlangs de nummer 1 positie op Billboard's airplay, streaming en verkoop-gebaseerde Hot Country Songs Chart. Bovendien heeft het RIAA Gold-gecertificeerde nummer ook de nummer 1 positie bereikt op SiriusXM's HOT 30 Weekend, de MusicRow Country Breakout-hitlijst en Shazam's Country-hitlijst.

Geproduceerd door Trent Willmon en mede geschreven door Ben Stennis en Matthew J. Rogers, "'Til You Can't' is de eerste single van Johnson's nieuwste project, Human: The Double Album.

“Ik koos ervoor om eerst ‘Til You Can’t’ op te nemen vanwege de positiviteit in de boodschap van het nummer. In onze wereld van vandaag zouden we meer positiviteit kunnen gebruiken', deelde Johnson eerder. “Ten tweede, vanwege de dynamiek van de melodie; Ik pakte het en rende ermee weg."

 

Cody Johnson - 'Til You Can't

 

De inwoner van Texas schreef onlangs geschiedenis in zijn thuisstaat op 28 februari, toen hij de derde artiest werd die ooit de openingsavond van RODEOHOUSTON uitverkocht had, na records die in voorgaande jaren waren gevestigd door Garth Brooks (2018) en George Strait (2017). Het optreden markeerde Johnson's vierde optreden op de Houston Rodeo.

Na zijn vierde optreden op het RODEOHOUSTON-podium werd de superster opgenomen in The Texas Cowboy Hall of Fame met de Spirit of Texas Award. Johnson maakte deel uit van de klas van 2022 Honorees waartoe ook Patti Colbert, Wilson Franklin, Scharbauer Cattle Company en Dr. Charles "Bud" Townsend behoorden.

Johnson is momenteel genomineerd voor drie CMT Music Awards, waaronder Video Of The Year, Male Video Of The Year en CMT Digital-First Performance Of The Year.

 

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­