vrijdag, 19 november 2021 11:00

CMA Country Christmas special 2021

 "CMA Country Christmas" luidt jaarlijks de feestdagen in met een avond vol feestelijke klassiekers en unieke uitvoeringen. Het evenement wordt gefilmd in Nashville, Tennessee en wordt elk vakantieseizoen uitgezonden op ABC Television Network. Nu, in zijn 12e jaar, zal de kerstspecial van 2021 worden gehost door Gabby Barrett en Carly Pearce, met optredens van enkele van de grootste countrysterren van dit moment!

Kerstmis heeft net een beetje meer country gekregen met de aankondiging van de line-up voor de "CMA Country Christmas special" 2021, die op 29 november wordt uitgezonden in Amerika.

Carrie Underwood, Jimmie Allen en Lady A maken deel uit van de met sterren gevulde affiche voor de jaarlijkse vakantiespecial, gefilmd in Nashville.

Brett Eldredge en Pistol Annies, die dit jaar allebei nieuwe kerstalbums hebben uitgebracht met "Mr. Christmas" en "Hell of a Holiday", zullen ook optreden, samen met Breland en "Things a Man Oughta Know" zangeres Lainey Wilson.

De pas gekroonde CMA Female Vocalist of the Year Carly Pearce en 'I Hope' hitmaker Gabby Barrett zullen voor het eerst co-hosten en kerstklassiekers spelen.

Allen zal zich verenigen met Louis York, evenals met het duo van Grammy-genomineerde songwriters Chuck Harmony en Claude Kelly, die hun Grand Ole Opry-debuut maakten in 2020, en The Shindellas, het trio van Kasi Jones, Stacy Johnson en Tamara Chauniece die samen waren met Lady A op de 2021 CMT Music Awards.

Allen werkte vorig jaar samen met de twee acts aan een nieuwe versie van Yorks "What Does Christmas Mean".

 

 CMA Country Christmas special

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­