vrijdag, 09 december 2022 11:16

CMA Country Christmas 2022

Het is weer de tijd voor het jaarlijkse CMA Country Christmas. Carly Pearce leidt een groep van acht artiesten voor 2022. De jaarlijkse uitzending bevat oa Scotty McCreery, Maren Morris en Old Dominion.

De uitzending van 2022 werd gefilmd in de Steel Mill in Nashville, een ruimte die is ontworpen voor repetities, filmopnamen en speciale evenementen. Dat is een beetje anders dan voorgaande jaren, toen de show werd opgenomen voor een live publiek in de Grand Ole Opry of aan de Belmont University.

 CMA Country Christmas wordt in 2022 iets later uitgezonden dan een jaar geleden. De jaarlijkse CMA Country Christmas-show is uitgezonden op ABC. In 2022 kunnen countryfans de volgende dag ook een herhaling bekijken op Hulu en voor ons op Disney+.

 

CMA Country Christmas 2022 Artiesten:

Carly Pearce, Old Dominion en Scotty McCreery leiden een groep van acht artiesten. Elk zal waarschijnlijk een kerstklassieker nieuw leven inblazen, hoewel artiesten in de afgelopen jaren een origineel hebben uitgebracht. Hier is een lijst van alle CMA Country Christmas 2022-artiesten met songtitels, zoals beschikbaar gesteld door de Country Music Association.

 

Bekijk de optredens van CMA Country Christmas 2022 ...

 

Steven Curtis Chapman, "Precious Promises"
Dan + Shay, "Officially Christmas," "Holiday Party"
Scotty McCreery, "Holly Jolly Christmas"
Maren Morris, "Merry Christmas Baby"
Old Dominion, "What Christmas Means to Me”
Carly Pearce, "Here Comes Christmas," "Man With the Bag"
Carly Pearce and Molly Tuttle, Bluegrass Medley ("It's Beginning to Look a Lot Like Christmas," "Let It Snow," "God Rest Ye Merry Gentleman," "Winter Wonderland," "Christmas Time's A-Comin'"
The War and Treaty, "O Holy Night"

CMA Country Kerstmis 2022 Gastvrouw:
Voor het tweede jaar op rij is Carly Pearce gastvrouwvan CMA Country Christmas. In 2021 voegde Gabby Barrett zich bij haar als co-host.

 

 

­