dinsdag, 17 november 2020 09:17

CMA Country Christmas 2020 special

De CMA Country Christmas televisiespecial van dit jaar staat weer om de hoek.

Dan + Shay, Florida Georgia Line, Little Big Town, Kelsea Ballerini en Tim McGraw zullen allemaal optreden tijdens de CMA Country Christmas-televisiespecial. Dit maakte de Country Music Association maandag (16 november) bekend. Thomas Rhett, die de show zal hosten met zijn vrouw, Lauren Akins, is ook van plan om te zingen tijdens de kerst special.

Ook Darius Rucker zal het podium betreden voor een duetoptreden met violist en singer-songwriter Lindsey Stirling, die tijdens meerdere CMA Country Christmas-evenementen is verschenen. Lady A is ook een uitvoerende act, en het trio zegt dat ze niet kunnen wachten tot de feestdagen in volle gang zijn.

 "Het kan hier niet snel genoeg komen", zegt Scott over Kerstmis, vooral omdat 2020 zo'n moeilijk jaar is geweest. "Maar tegelijkertijd wil ik dat het voor altijd meegaat, want het is het leukste deel van het jaar."

Hoewel alle drie de bandleden doorgewinterde CMA Country Christmas-artiesten zijn, zullen er enkele grote verschillen zijn met de keren dat Lady A in het verleden optrad tijdens de vakantiespecial. "Het is duidelijk dat we geen live publiek hebben en alle voorzorgsmaatregelen die iedereen neemt om ervoor te zorgen dat we allemaal veilig zijn", merkt Scott op, maar ze wijst er ook op dat het optreden van Rhett en Akins als gastheren iets speciaals zal geven aan 2020.

"Het krijgt een familiaire sfeer", zegt ze. "Ik heb het gevoel dat de vakantie altijd zo veel over het gezin gaat. Het zal gewoon heel speciaal zijn om samen met hen de avond te organiseren."

Een andere nieuw aangekondigde deelnemer, Gabby Barrett, zegt dat het misschien haar eerste keer is dat ze op de show optreedt. Maar het is zeker niet haar eerste CMA Country Christmas ervaring. "Ik heb er de afgelopen jaren naar gekeken, en om nu zelf een performer te zijn is het echt spannend", zegt de zangeres.

De 11e jaarlijkse CMA Country Christmas wordt uitgezonden op 30 november. Dit jaar, legt uitvoerend producent Robert Deaton uit, zal de show een ode zijn.

"Het idee voor de show van dit jaar was om een ​​ode te maken aan de geweldige kerstspecials van de jaren zestig en zeventig", verduidelijkt Deaton. “Andy Williams, Perry Como, Bing Crosby, Judy Garland en Frank Sinatra hadden allemaal klassieke kerstspecials waarbij de kijker werd uitgenodigd in de huizen van de gastheer om de vakantie te vieren als een beste vriend die op bezoek kwam. Dat was wat we wilden maken voor de show van dit jaar. In plaats van een grote flitsende productie, namen we een pagina uit die iconische specials om te zeggen: ‘Kom tot rust en laten we samen de feestdagen vieren.’

Artiesten Line-Up:

Kelsea Ballerini
Gabby Barrett
Dan + Shay
Florida Georgia Line
Lady A
Little Big Town
Tim McGraw
Thomas Rhett
Darius Rucker met Lindsey Stirling

 

 

 

 

­