vrijdag, 19 juni 2020 06:30

Clint Black dropt album "Out of Sane"

Clint Black - Out of Sane

Clint Black
Out of Sane

Release – 19 juni 2020
Platen label – Blacktop Inc.

Clint Black blijft op zijn nieuwe plaat trouw aan de talenten die hem hebben gevestigd als een van de meest geprezen traditionalisten van new countrymuziek.

Op het album Out of Sane toont zijn Clint zijn kenmerkende lead en slide-gitaarwerk op 12 tracks, allemaal geproduceerd door Black zelf. Op kenmerkende wijze werden 11 van de 12 nummers op het album zijn mede geschreven door Clint, met een beetje hulp van oude medewerkers en vrienden Steve Wariner en Hayden Nicholas, evenals Rivers Rutherford, die mee schreef aan "With Love".

'Out of Sane bestaat uit alle originele nummers, op één cover na', zegt Clint. 'Ik heb het opgenomen met een gevarieerde verzameling muzikanten, sommige van mijn band en sommige met sessiespelers. Ik geloof dat het een van mijn beste albums ooit is en ik denk dat mijn fans er dol op zullen zijn. Ze vragen al een tijdje om nieuwe muziek en ik ben heel blij dat ik dit eindelijk kan leveren vijf jaar sinds het laatste album. "

D Grammy-winnende Clint heeft zijn fans geduldig laten wachten op nieuwe muziek. Out of Sane is het gloednieuwe album van Clint sinds On Purpose uit 2015 . Het project volgt Still Killin ’Time uit 2019, dat het 30-jarig jubileum van Clint vierde en acht live-opnames van zijn hits en twee nieuwe opnamen van zijn opvallende debuutalbum Killin’ Time bevatte.

Clint bracht op 24 april de eerste single van het album uit "America (Still in Love With You)" evenals een nieuwe video voor het nummer dat hij samen met Steve Wariner schreef.

"Ik schreef America met mijn vriend Steve Wariner, vlak voor de sluiting en het was de bedoeling dat het een lied zou worden over eenheid voor ons land tijdens een verhit verkiezingsseizoen", zegt Clint. "Het heeft een nieuwe betekenis gekregen in het licht van de pandemie."

 

Clint Black - Out of Sane

 

Koop de Plaat
­