zaterdag, 25 april 2020 08:00

Clint Black 19 juni met nieuw album “Out of Sane”

Clint Black met album Out of Sane

New country icoon Clint Black zal zijn 23e album Out of Sane op 19 juni uitbrengen.

Het album bevat 12 songs waarvan 11 nieuwe nummers mede zijn geschreven door Clint, evenals een cover van 'Everybody’s Talkin', die te zien was in de film Midnight Cowboy uit 1969, deze bracht zanger Harry Nilsson een Grammy in 1970.

'Out of Sane bestaat uit alle originele nummers, op één cover na', zegt Clint. 'Ik heb het opgenomen met een gevarieerde verzameling muzikanten, sommige van mijn band en sommige met sessiespelers. Ik geloof dat het een van mijn beste albums ooit is en ik denk dat mijn fans er dol op zullen zijn. Ze vragen al een tijdje om nieuwe muziek en ik ben heel blij dat ik dit eindelijk kan leveren vijf jaar sinds het laatste album. "

Clint bracht op 24 april de eerste single van het album uit "America (Still in Love With You)" evenals een nieuwe video voor het nummer dat hij samen met Steve Wariner schreef.

"Ik schreef America met mijn vriend Steve Wariner, vlak voor de sluiting en het was de bedoeling dat het een lied zou worden over eenheid voor ons land tijdens een verhit verkiezingsseizoen", zegt Clint. "Het heeft een nieuwe betekenis gekregen in het licht van de pandemie."

Bekijk de nieuwe video van Clint voor 'America (Still in Love With You)' hieronder.

 

Clint Black Out Of Sane

 

­