maandag, 12 juli 2021 11:18

Clay Walker gaat op nieuw album van "Texas To Tennessee"

Clay Walker zal op 30 juli zijn album Texas To Tennessee uitbrengen op het Show Dog Nashville label.

Dit is het eerste album van de platina-verkopende, hit-makende zanger, songwriter en entertainer op het Show Dog label. Het album is geproduceerd door Michael Knox (Jason Aldean) en Jaron Boyer ("Somewhere On A Beach"), de 10 -song tellende collectie's eerste single "Need A Bar Sometimes" is eerder al uitgebracht. Het album kan HIER in de Pre-Order

 

Clay Walker - Need A Bar Sometimes

 

Opgenomen in Nashville en Galveston, vinden we de inheemse Texaan op een album dat  een aantal dualiteiten omarmt. Het meest opvallende is dat het een opvallende balans vindt in het weerspiegelen van het tijdperk van Walkers meest productieve tijd van hits namelijk new country uit de jaren '90 en 2000. Deze tijd heeft de afgelopen jaren een opleving gekend, dit terwijl moderne geluiden en de benaderingen volledig articuleert. Die esthetiek is perfect belichaamd in de single. Ondertussen lijkt Walker goed te passen bij 2021 en daarna, met een verbazingwekkende 750.000 TikTok-volgers (meer dan veel van de nieuwere sterren van vandaag).

Vorig jaar werd  "Need A Bar Soms" al snel geprezen als het nummer van het moment in een pandemische vermoeide wereld. Gedreven door een steel gitaarlick en Walker's gevierde stem, heeft het nummer bijna 11 miljoen on-demand streams verzameld, wekelijks 1 miljoen radio-impressies toegevoegd en bijna zes miljoen views verzameld voor zijn officiële en songtekstvideo's. De video is ook al meer dan een maand nummer 1 of nummer 2 op CMT's 12 Pack Countdown. Taste of Country zei: "Omarmt zijn twang, maar voegt slechts de kleinste hoeveelheid hedendaagse productie toe om een ​​mix te maken die past bij 2020."

Als songwriter heeft Walker lang bijgedragen aan zijn albums (vaak solo) en hij heeft veel van zijn grootste hits gecrediteerd. Voor Texas To Tennessee schreef hij mee aan elk van de 10 nummers van de collectie. "Ik heb mogen schrijven met de beste schrijvers in de countrymuziek", zegt hij. "Elke schrijver op dit album is bekwaam, de meesten kwamen met ideeën waarvan ze dachten dat ze bij mij pasten of ontwikkelden ideeën die ik bracht en het leidde tot echte samenhang in al deze nummers."

Texas To Tennessee voegt zich bij een oeuvre dat al vier platina-albums, 31 singles en 11 nummer 1-hits omvat. Onder hen zijn 'Live Until I Die', 'Dreaming With My Eyes Open', 'If I Could Make A Living', 'This Woman And This Man', 'Hypnotize The Moon', 'Rumor Has It', 'Then What ', 'The Chain Of Love', 'I Can't Sleep' en 'She Won't Be Lonely Long'.

 

Clay Walker Texas To Tennessee

 Track list voor Texas To Tennessee

1. Anything To Do With You(Clay Walker/Brandon Kinney/Shane Minor/Mike Mobley)
2. Need A Bar Sometimes(Clay Walker/Jaron Boyer/Josh Mirenda/George Birge)
3. Catching Up With An Ol’ Memory(Clay Walker/Jaron Boyer/George Birge/Lalo)
4. Country Side (Clay Walker/Jaron Boyer/Lynn Wilbanks)
5. Cowboy Loves A Woman(Clay Walker/Jennifer Hanson/Mark Nesler)
6. Texas To Tennessee (Clay Walker/Jennifer Hanson/Mark Nesler) 
7. I Just Wanna Hold You(Clay Walker/Jaron Boyer/Ben Stennis) 
8. Loving You Then(Clay Walker/Jaron Boyer/Brad Rempel/Ben Stennis)
9. You Look Good(Clay Walker/Jaron Boyer/Michael Tyler) 
10. One More(Clay Walker/David Lee Murphy/Justin Weaver)

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­