dinsdag, 11 augustus 2020 07:52

Clay Walker en vrouw verwachten vijfde kindje

Clay Walker en Jessica

Clay Walker (50) en vrouw Jessica (37) verwachten hun vijfde kindje samen, een jongetje. Het mannetje komt volgens People in januari 2021.

Clay en Jessica trouwden in september 2007 en hebben drie zoons en een dochter in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Clay heeft ook twee volwassen dochters uit een eerder huwelijk.

Clay had in de jaren negentig een reeks nummer 1 hits, waaronder 'If I Could Make a Living' en 'Rumor Has It'.

Clay Walker

Met zijn eerste twee singles die na hun release direct de nummer één bereikten, vestigde Clay Walker zich onmiddellijk als een succes. In tegenstelling tot de meeste new country artiesten midden van de jaren negentig, kon hij dat succes gedurende een paar jaar volhouden. En in de eerste drie jaar van zijn carrière niet minder dan vijf nummer één singles scoren. Clay (19 augustus 1969) is geboren en getogen op een boerderij in Beaumont Texas, de geboorteplaats van George Jones. Hij werd al op jonge leeftijd verliefd op countrymuziek, toen zijn vader hem een ​​gitaar gaf toen hij nog maar negen jaar oud was. Nadat hij van de middelbare school afstudeerde, ging Walker fulltime een muzikale carrière nastreven en speelde hij concerten in het zuiden, het middenwesten en Canada. Ruim drie jaar lang toerde hij en ging naar school, waar hij cursussen volgde over de muziekbusiness. Gedurende deze tijd trad hij op als zijn eigen manager. Uiteindelijk werd hij de huiszanger van de Neon Armadillo-bar in Beaumont. Tijdens het optreden in de club hoorde producer James Stroud Walker het en bood aan om met de zanger te werken. Stroud hielp Walker een contract met Giant Records te bemachtigen en het paar begon samen te werken aan het debuutalbum van de zanger.

 

­