zondag, 19 maart 2017 11:23

Chris Young werkt samen met DJ Tiësto

Chris Young heeft via twitter laten weten dat hij bezig is met het schrijven van nieuwe muziek, hoewel één van zijn co-writers iemand is wat country fans niet zouden verwachten.

 

Op dinsdag 14 maart was Chris samen met niemand minder dan onze eigen DJ Tiësto!

 

 

“Fun writing with this crew today!” plaatste Chris, met die boodschap deelde hij bovestaande foto van zichzelf, met Corey Crowder, Nathan Chapman en Tiesto. We zien de mannen met brede glimlachen :)

 

Crowder is de schrijver van een aantal bekende new country songs, waaronder Young's recente hits “I’m Comin’ Over” en “Think of You.” Ook is hij de producer van 'Think of You"; tevens produceerde hij alle vijf van Taylor Swift's albums.

 

Tiesto heeft inmiddels zes albums uitgebracht , evenals als een aantal samenwerkingsprojecten. Met zijn remix van John Legend's nummer "All of Me" uit 2014 won hij een Grammy.

 

Chris trad onlangs nog op bij het populaire Country 2 Country Festival, en gaat deze zomer weer touren met zijn Headwaters Country tour.

Zijn huidige single is "Sober Saturday Night", waar we ook Vince Gill in horen. De song is afkomstig van Chris zijn meest recente album "I’m Comin’ Over" uit november 2015.

 

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­