woensdag, 23 juni 2021 14:47

Chris Young komt met nieuw album "Famous Friends"

Chris Young komt met nieuw album "Famous Friends" Foto: RCA Records Nashville

Chris Young komt met een nieuw album! De new countryster brengt eindelijk zijn nieuwe project uit, waarmee hij bevestigt dat zijn album Famous Friends op 6 augustus zal verschijnen. Young sprak met PEOPLE over zijn nieuwe album en deelde dat hij hoopt dat fans zullen "horen hoeveel van mij in deze plaat is gestoken."

"Ik ben vereerd om mensen nieuwe muziek te geven, en ik hoop dat mensen er half zoveel van houden als ik van het proces van het maken ervan", zei hij. "Voor mij voelt dit album alsof ik mijn armen om heel veel van mijn vrienden sla en ze er allemaal deel van laat uitmaken. Dus het is een van de redenen waarom ik er zo enthousiast over ben."

Famous Friends

Het album is vernoemd naar Young's huidige single en duet met zijn vriend Kane Brown. "Dit nummer heeft echt naam gemaakt met hoeveel mensen er van houden", vertelde Young. "Toen ik hier in de hitte van de zomer de albumlancering inging met een nummer dat een van de nummers van de zomer wordt, was het logisch om dit Famous Friends te noemen."

 

 

Verschillende van Young's andere beroemde vrienden zullen in het project verschijnen, waaronder Lauren Alaina, die te gast is in 'Town Ain't Big Enough', en Mitchell Tenpenny, die zich bij Young voegt in 'At the End of a Bar'. Dan + Shay's Shay Mooney zingt ook harmonie op "Town Ain't Big Enough." "We plagen iedereen al jaren", grapte Young toen hij eindelijk zijn nieuwe project met fans deelde. "Het is zo lang geleden dat ik heb gepraat over alle dingen die ik de afgelopen anderhalf jaar heb gedaan, en ik denk dat mensen op een gegeven moment dachten dat ik gewoon een beetje met ze aan het rommelen was. , 'Heeft u eigenlijk een album dat uitkomt?' Het is zo opwindend dat deze informatie beschikbaar is."

De inwoner van Tennessee schreef mee aan 13 van de 14 nummers op het album, dat in een periode van drie jaar tot stand kwam en zal de opvolger zijn van het album Losing Sleep uit 2017.

"Als je naar de geschiedenis van mijn carrière kijkt, is het om de paar jaar een nieuw album, een nieuw album, een nieuw album", legde hij uit. "Met deze had ik veel meer tijd als ik dingen moest doorwerken, en ik kon een beetje in de studio spelen. Maar het was zo geweldig om te zien dat iedereen enthousiast was over deze nieuwe muziek."

Bekijk de volledige tracklist voor Famous Friends hieronder en pre-order het album HIER.

1. Raised on Country
2. Famous Friends (with Kane Brown)
3. Town Ain't Big Enough (with Lauren Alaina)
4. Drowning
5. Rescue Me
6. Break Like You Do
7. At the End of a Bar (with Mitchell Tenpenny)
8. Love Looks Good on You
9. One of Them Nights
10. When You're Drinking
11. Cross Every Line
12. Hold My Beer Watch This
13. Best Seat in the House
14. Tonight We're Dancing

 

­