dinsdag, 08 februari 2022 11:17

Chris Stapleton op nummer 1 met "You Should Probably Leave"

Chris Stapleton; foto Becky Fluke Chris Stapleton; foto Becky Fluke

Chris Stapleton heeft de top van de country-hitlijsten bereikt met zijn nieuwste single "You Should Probably Leave". Een nummer dat hij ongeveer tien jaar geleden samen schreef met Ashley Gorley en Chris DuBois.

Dit is Chris' derde nummer 1-nummer als artiest, maar hij heeft verschillende songs geschreven die in de hitlijsten kwamen voor andere artiesten, waaronder Luke Bryan ("Drink A Beer"), Josh Turner ("Your Man"), Thomas Rhett ("Crash And Burn "), George Strait ("Love's Gonna Make It Alright"), Darius Rucker ("Come Back Song") en Kenny Chesney (Never Wanted Nothing More").

 

Chris Stapleton - You Should Probably Leave

 

Het nummer staat op zijn nieuwste CMA en ACM bekroonde album, Starting Over. Chris Stapleton is ook genomineerd voor drie Grammy Awards, waaronder Best Country Solo Performance (“You Should Probably Leave”), Best Country Song (“Cold”) en Best Country Album (Starting Over).

Voorafgaand aan de lancering van het nieuwe deel van zijn All-American Road Show Tour in april, zal Chris de Houston Livestock Show en Rodeo op 17 maart headlinen, gevolgd door een paar shows in het Choctaw Casino Resort in Durant, Oklahoma op 18 en 19 maart .

­