dinsdag, 25 augustus 2020 08:37

Chris Stapleton komt met nieuwe muziek?

Chris Stapleton met nieuwe muziek?

Chris Stapleton kondigde misschien iets heel cools aan voor zijn legioenen fans. De Grammy-winnende singer / songwriter heeft onlangs op onverklaarbare wijze alles van zijn sociale media-accounts gewist. Gevolgd door een bericht dat sterk suggereert dat hij binnenkort misschien wat nieuwe muziek uit gaat brengen.

Chris plaatste maandag (24 augustus) een korte video met een montage van zichzelf. Hij speeld gitaar, zijn back-up van vocalisten die alles geven. Ietwat verwarrende foto's van insecten en dieren, en zijn vrouw Morgane ... allemaal afgewisseld met flikkerende vlammen en een melodielijn. De video eindigt met de datum 13-11-20, die hij ook aangeeft in zijn bijschrift.

Nieuw album?

Je hoeft geen geleerde te zijn om aan te nemen dat dit een indicatie is van een nieuw album of een nieuwe single die in november eraan komt. Iets dat zijn fans ongetwijfeld in extase zal brengen, aangezien zijn laatste album From a Room: Volume 2 alweer uit 2017 komt.

Wat het cryptische plezier nog groter maakt, is dat zijn nieuwe profielfoto op sociale media, nu bestaat uit een lege witte cirkel met wat gekrabbeld handschrift. Het is te klein om te ontcijferen, maar er lijkt duidelijk één regel te zijn die een titel aangeeft. Met Stapletons naam bijna onleesbaar maar herkenbaar, met een rommelig potlood eronder.

Stapleton heeft ongetwijfeld wat vrije tijd om aan nieuwe muziek te werken, aangezien zijn hele 2020 All-American Road Show eerder dit jaar naar 2021 werd verplaatst vanwege de pandemie van het coronavirus. From a Room: Volume 2's voorganger,From a Room: Volume 1, leverde Stapleton een Country Music Association-prijs op voor Album of the Year, evenals een Grammy voor Best Country Album.

 

View this post on Instagram

11.13.20

A post shared by @ chrisstapleton on

 

­