donderdag, 17 december 2020 14:58

Chris Lane op #1 met “Big, Big Plans”

Chris Lane klimt deze week naar nummer 1 in de hitlijsten met 'Big, Big Plans'. De romantische song is zijn derde single in de Billboard Country Airplay-hitlijst, na "I Don't Know About You" in 2019 en "Fix" in 2016.

"Big, Big Plans" maakte een kleine, kleine sprong van No. 2 tot nr. 1 in zijn 55e week op de kaart.

"Als artiest is het schrijven van een nummer het meest lonende voor mij en het horen van fans die het terug zingen, en het deel laten uitmaken van hun eigen verhaal," aldus Lane. "Het was zo leuk om te zien hoe zo'n persoonlijk nummer voor mij in de loop van de tijd andere mensen heeft beïnvloed. Van het voorstellen aan mijn vrouw tot het zien van de voorstellen van anderen tijdens shows en op sociale media, tot het nu de nummer 1 bereiken in de hitlijst  is ongelooflijk."

Lane schreef het nummer samen met Jacob Durrett en Ernest Keith Smith. In mei deelde hij een live video met een verrassingsoptreden van zijn vrouw, Lauren Bushnell. Het stel trouwde in oktober 2019 in Nashville en deelde een maand later een trouwvideo met het nummer. De Lanes verwachten begin juni hun eerste kindje.

 

Op 11 oktober was Chris Lane de support act van Brad Paisley in de 013 te Tilburg. Lees het verslag

 

Chris Lane - Big, Big Plans

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­