dinsdag, 11 augustus 2020 09:09

Chris Janson voor de 2e week op #1

Chris Janson 2e week op #1

De door vrouwen geïnspireerde single 'Done' van Chris Janson staat voor de tweede week op rij op nummer 1 in de Billboard Country Airplay-hitlijst. Het nummer staat ook voor het eerst bovenaan de Mediabase-hitlijst.

De song is geschreven door Chris, Mitch Oglesby, Jamie Paulin en Matt Roy. Done is te vinden op het album Real Friends uit 2019.

"Dit is het beste gevoel ter wereld", zegt Chris. "Het is altijd mijn droom geweest om mijn liedjes op de radio te horen, maar deze is speciaal. Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar Kelly en ik zijn dat de wereld ons verhaal omarmt. Dank aan mijn familie, mijn team, mijn fans en country radio voor hun steun. "

Chris heeft nu vier toppers in de hitlijsten 'Good Vibes', 'Fix A Drink' en 'Buy Me a Boat'.3

 

Chris Janson

Zanger en songwriter Chris Janson werd geboren en getogen in Missouri. Hij verhuisde de zomer na het afronden van de middelbare school naar Nashville om daar muziek te maken. Na een contract met Tim McGraw's Bigger Picture Music Group, bracht hij begin 2013 een tweede single uit "Better I Don't". geproduceerd door de legendarische Keith Stegall.

 

­