dinsdag, 28 september 2021 08:28

Chris Janson en het mooie "Bye Mom" geneest luisteraars

Chris Janson heeft zijn nieuwe song "Bye Mom" uitgebracht en hij is mooi!

De vriend van Chris Janson, Brandon, die eerder in 2021 zijn moeder verloor en niet in staat was om naar de begrafenis in Texas te reizen, inspireerde de single van new countryzanger Chris Janson.

Chris gaat verder met betrekking tot de video en voegt eraan toe: "Deze shoot gaf hem een ​​vreemde manier van genezing na verlies.Brandon en zijn familie deden al het acteerwerk. Zijn vrouw speelt zijn moeder en zijn kinderen spelen de jongere versies van hemzelf. Het was heel bijzonder om te zien.”

Janson gaat verder door dieper in de persoonlijke aard van de video te graven. “Veel details in ‘Bye Mom’ komen rechtstreeks uit zijn leven, zoals de Bryan Street Baptist Church. We wilden hetzelfde doen voor de video. Die oude vrachtwagen was bijvoorbeeld niet zomaar een rekwisiet. Het was de echte truck van Brandon, waar we over zingen, uit Texas”, zegt Janson. "Hoewel veel van de elementen specifiek zijn voor Brandon, geeft de video echt een beeld van de tijd die we allemaal met onze moeders hebben doorgebracht. Ik denk dat iedereen zijn eigen verhaal zal kunnen herkennen.”

De krachtige boodschap van het nummer en de video raakte Janson diep en hij hoopt ook anderen te inspireren. “Ik hoop dat de boodschap en emoties van de video herinneringen oproepen waar iedereen zich mee kan identificeren, zelfs als ze de dood niet hebben meegemaakt. Of dat nu is opgroeien, weggaan of meer van iemand houden dan van jezelf. Die liefde die we delen voor onze moeders, onze kinderen, onze kinderen, onze families. Daar gaat dit nummer echt over."

Hieronder de video voor "Bye Mom"

 

 

 

­