donderdag, 21 december 2017 11:53

Check de nieuwe song van Sugarland “Still the Same”

Sugarland

 

Na een onderbreking van vijf jaar verrasten Jennifer Nettles en Kristian Bush van Sugarland de new country scene door zich op 8 novembe te herenigen tijdens de CMA Awards, dit deden ze met het uitrijken van de trofee voor Duo of the Year aan de Brothers Osborne.

 

Nu, een maand later, heeft het duo enkele plannen gemaakt voor de rest van 2017 en 2018, inclusief een nieuwe single Still the Same die nu beschikbaar is.

 

 

“Normally, it takes 100 songs to write three good ones, but it’s different if you’re working with Jennifer,” aldus Kristian “It takes one song to write one good one. That’s cool. You can’t ever underestimate the power of that.”

 

Het duo gaat ook een nieuw album en ze zijn bezig met de planning van een nieuwe tour, een optreden op 31 december in Dick Clark's New Years Rockin 'Eve met Ryan Seacrest staat alvast in de agenda  en het optreden op het Country to Country (C2C) Festival in maart. 9-11 in Dublin, Londen en Glasgow staat ook vast.

 

"We hebben C2C individueel gespeeld, maar nooit samen als Sugarland", zegt Jennifer. "C2C wordt zo leuk - 2018 wordt zo leuk", vult Kristian aan.

 

 

Bekijk de nieuwe video van Sugarland voor "Still the Same".

 

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­