maandag, 22 maart 2021 13:44

Chase Wright dropt nieuwe song Drive

Chase Wright dropt nieuwe song Drive Chase Wright; foto Kirsten Balani

Chase Wright heeft een energiek nieuw nummer 'Drive' uitgebracht na meer dan 14 miljoen streams sinds zijn eerste release zes maanden terug. De begeleidende videoclip speelt zich af op glooiende hectares land met een volledige band en arriveert op 23 maart met een exclusieve première van de Amerikaanse songwriter.

 

 

“Met elk nieuw nummer deel ik meer van wie ik ben, en de reacties van fans waren geweldig. We hebben misschien allemaal verschillende rangen en standen, maar we hebben veel meer gemeen dan we denken ”, vertelt de 24-jarige. `` Of het nu gaat om de kwetsbaarheid van liefdesverdriet en verlangen in ‘Wish You’d Miss Me’ of door te genieten van de momenten die je het meest levend laten voelen, zoals ‘My Kinda Morning’, het is geweldig om te horen van degenen die met die ervaringen te maken hebben. Het is erg catharsis! "

Wright vervolgt: "Dit is een viering van de kleine dingen in het leven die ik het afgelopen jaar echt heb leren waarderen , de vrijheid om het huis uit te gaan voor een ritje en bij iemand te zijn die je het gevoel geeft dat je bent. precies waar je hoort te zijn. "

 Chase Wright - Wish You’d Miss Me

 Chase Wright - My Kinda Morning

 

De ode van de singer / songwriter aan zorgeloze romantiek en vrijheid achter het stuur slentert binnen na zijn debuut 'My Kinda Morning', opgemerkt door MusicRow vanwege zijn 'heldere gitaren, melodieën verpakt in een ruime productie en op rap geïnspireerde cadans' en de recente TikTok-doorbraak ' Wish You'd Miss Me''. Drive is geschreven door Chase samen met Hunter Phelps en Will Bundy en geproduceerd door Zach Abend.

Met de steun van veteranen uit de industrie, het behalen van een publishing deal met Toby & Molly Music en het tekenen bij Morris Higham Management voor exclusieve vertegenwoordiging, creëert de country nieuwkomer een geluid dat relatable storytelling combineert met een sonische flair van elektrische loops en poprock-akkoorden gemengd met traditionele akoestiek.

 

Chase Wright

Chase Wright doet meer dan zijn kinderdromen waarmaken: hij stelt zichzelf voor als een gedurfde nieuwe Nashville artiest met een vrije benadering van het genre, een stevige basis in relatable storytelling en een zwak voor grote refreinen. Respect voor de manier waarop countrymuziek door een verhaal loopt zonder dat je je eraan verplicht voelt, definieert de energieke liedjes van de man uit Indiana, die afhankelijk is van elektrische loops en pop-rockakkoorden naast meer traditionele geluiden gemaakt van stalen snaren en hout. Het is een zelfverzekerde mix die in tegenspraak is met het feit dat de 24-jarige Chase pas vier jaar geleden voor het eerst een gitaar oppakte als eerstejaars-trackster aan DePauw University. Na zijn studie economie pakte Chase zijn koffers voor Nashville, waar hij sindsdien een publishing deal heeft verdiend met Toby & Molly Music en een contract heeft getekend met Morris Higham voor management. Zijn debuutnummer 'My Kinda Morning' is nu verkrijgbaar naast 'Wish You’d Miss Me', 'Why Should We' en de nieuwste release 'Drive'.

LINKS | CHASE WRIGHT
 

Lees ook...

­