donderdag, 11 februari 2016 10:06

Charles Kelley is vader geworden

Charles Kelley

 

Lady Antebellum-zanger Charles Kelley is vader geworden. Zijn vrouw Cassie McConnell Kelley beviel donderdagochtend van hun eerste kindje. Het is een jongetje met de naam Ward Charles Kelley.

 

Dit melden ze op Womanista, haar website over lifestyle.

De baby weegt ruim 3,4 kilo kilo en is 50,8 centimeter lang. ''We kunnen niets anders dan naar hem staren en hij doet sinds zijn geboorte niets anders dan brabbelen'', schrijven de ouders. ''Hij heeft de neus van zijn moeder en de ogen en stem van zijn vader en een hoofd vol met blonde haren."

 

Baby Boy

 

''We voelen alsof ons leven vandaag is begonnen. We zijn enorm gelukkig met een gezond jongetje in onze armen", voegen ze eraan toe. Bij het bericht staat een foto van de moeder met haar zoontje in het kraambed. Charles en Cassie trouwden in juli 2009 en verlangden al jaren naar een kindje.

 

Charles Kelley is het derde en laatste lid van de Amerikaanse countryband die een kind heeft gekregen. Zijn collega-bandleden Dave Haywood en Hillary Scott gingen hem voor. De groep uit Nashville maakte vorig jaar bekend een pauze in te lassen. Charles Kelley maakte in het najaar bekend een soloplaat uit te brengen.

 

 

ANP

{media id=3232,layout=solo}

Gerelateerd...

Lees ook...

­