donderdag, 11 juni 2020 09:55

Charles Esten vrijdag in Quarantine Q&A!

Charles Esten met Quarantine Q&A

Niemand minder dan acteur en zanger Charles Esten zal op vrijdagavond (12 juni) om 21:00 uur een livestream verzorgen in de serie Quarantine Q&A

Tijdens de livestream zal Charles via de Facebookpagina van Sound of Nashville een eigen nummer en een cover spelen. Daarna breekt de Q&A aan waar er genoeg ruimte is om in de comments vragen te stellen aan Charles zelf.

In deze concertloze tijden van thuiszitten roepen wij een nieuwe muzikale avondbesteding in het leven. We brengen je favoriete countryartiest dit keer wel heel dichtbij: in je eigen woonkamer! - Sound Of Nashville NL

Charles Esten 12 juni om 21:00 uur

 

 

In maart was Charles te tijdens het C2C Country to Country festival in Amsterdam en vorig jaar nog met een indrukwekkende show in een uitverkochte Melkweg Amsterdam.

 

Charles Esten C2C festival 2020

Esten tijdens het C2C 2020 in Amsterdam

 

 

Charles Esten

Charles werd geboren in Pittsburgh. Hij was 9 jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen en groeide verder op in Alexandria. Hij doorliep de high school aan de T.C. Williams High School in Alexandria en aan de College of William and Mary in Williamsburg waar hij afstudeerde in economie. Tijdens zijn studie was hij leadzanger van de band N'est. Na zijn studie verhuisde hij naar Engeland om daar zijn acteerdebuut te maken in het theater.

Esten begon in 1989 met acteren in de televisieserie On the Television, waarna hij nog meerdere rollen speelde in televisieseries en films. Naast acteren is hij ook actief in het televisieprogramma Whose Line Is It Anyway?, zowel in Engeland als Amerika.

Charles is in 1991 getrouwd met Patty, met wie hij twee dochters en een zoon heeft, hij woont met zijn gezin in Sherman Oaks.

   

Gerelateerd...

Lees ook...

­