vrijdag, 26 juni 2020 13:33

Cassadee Pope komt met akoestische EP

Cassadee Pope komt met akoestische EP Rise and Shine

Cassadee Pope neemt een verrassende akoestische wending met haar aankomende EP Rise and Shine. Twee van de nummers "Let Me Go" en "Built This House"  zijn vandaag op de digitale platforms aangekomen, hoewel een releasedatum voor de EP nog niet bekend is gemaakt.

Cassadee zegt dat ze het tot nu toe haar meest persoonlijke project vindt, vooral omdat ze alle acht de nummers zelf heeft geschreven en ook voor het eerst als co-producer heeft gediend.

"Rise and Shine is een verzameling liedjes die vertellen over waar ik ben geweest en waar ik heen ga", aldus Cassadee. 'Ik wilde dat mensen deze in hun puurste vorm zouden horen, dus ging ik met een meer uitgeklede sound waardoor de teksten echt opvallen. Ik hoop dat deze liedjes mensen helpen om elke emotie te voelen die ze nodig hebben om los te laten. '

Cassadee scoorde haar eerste Top 10 countryhit met "Wasting All These Tears" in 2013, een jaar nadat ze de overwinning op The Voice claimde. Met duetpartner Chris Young steeg ze in 2016 naar de nummer 1 op met de platina-single 'Think of You'. Rise and Shine is haar eerste verzameling nieuwe muziek in vier jaar.

Cassadee Pope - Let Me Go

 

Cassadee Pope - Built This House

 

 

Rise and Shine track listing:

“Let Me Go” (Cassadee Pope, Tina Parol, Kevin Rudolph)

“Hoodie” (Cassadee Pope, Johan Fransson, Emily Weisband)

“California Dreaming” (Cassadee Pope, Alex Kline, Shane Stevens)

“Counting on the Weather” (Cassadee Pope, Bobby Huff, Blair Daly)

“Hangover” (Cassadee Pope, Butch Walker)

“Rise and Shine” (Cassadee Pope, Danny Orton, Matt Scannell)

“Sand Paper” (Cassadee Pope, Alex Kline, Shane Stevens)

“Built This House” (Cassadee Pope, Forest Glen Whitehead, Kelly Archer)

 

­