vrijdag, 14 september 2018 16:34

Carrie Underwood verteld de details achter de ziekte die haar dwong shows te annuleren

Image may contain: 1 person

 

Carrie Underwood maakt in Amerika de mediarondes om haar nieuwe album Cry Pretty te promoten die vandaag (14 september) is uitgebracht.

Gisteravond (13 september) was Carrie te gast in The Tonight Show met Jimmy Fallon en gaf ook een optrede vanuit Central Park voor 1500 fans.

 

Tijdens haar gesprek met Jimmy onthulde Carrie de details achter de ziekte die haar dwong om twee shows op 8 en 9 september in Engeland te annuleren .

 

Ik annuleer geen shows... ik zal mezelf naar het podium slepen en optreden als ik de griep zou hebben of wat dan ook" vertelde Carrie aan Jimmy. "In Engeland moesten we een aantal shows annuleren. Eigenlijk kreeg ik iets wat bleef hangen..ik werdt wakker en ik had een duizeligheid en ik kon niet opstaan , het was heel gek. Ik ben vervolgens drie dagen in een Duits ziekenhuis beland.

 

Carrie, die vegetariër is, grapte dat de enige Duitse uitdrukking die ze leerde "geen vlees, alsjeblieft" (“no meat, please.”) was.

 

Na het gesprek bracht Carrie het televisiedebuut van haar nieuwe single Love Wins die je hieronder kunt bekijken, en natuurlijk het gesprek met Jimmy.

 

­