vrijdag, 03 december 2021 09:16

Carrie Underwood naar Las Vegas met REFLECTION: The Las Vegas Residency

Carrie Underwood lanceerde woensdagavond haar show REFLECTION: The Las Vegas Residency in de Resorts World Theatre.

De residentie is Underwood's eerste in haar carrière en ze was de eerste artiest op het podium van de grootste locatie in Las Vegas.

"Het is zo'n speciale eer om de eerste artiest te zijn die op dit ongelooflijke podium optreedt in een gloednieuw, prachtig, ultramodern theater op zo'n opwindende nieuwe bestemming als Resorts World Las Vegas", zei Carrie Underwood in een verklaring. . "Ik ben zo trots op deze show en zo blij dat ik het eindelijk kan delen met het geweldige publiek hier in Las Vegas."

De show, bedacht door Carrie Underwood, is ontworpen om de meest prominente hits uit haar 15-jarige carrière te vieren, waaronder 'Cowboy Casanova', 'Drinking Alone', 'Two Black Cadillacs' en 'Blown Away'.

In authentieke Las Vegas en Carrie Underwood style, biedt de show ultramoderne productiewaarde, speciale effecten, dansers, luchtfotografen, een virtueel orkest en een scala aan kostuums en een duizelingwekkende finale met een watermuur.

 

 

"Het is nieuw, het is glanzend en er is zoveel technologie", zei Underwood. “Er is iets blits en (glamoureus) aan vrouwen in countrymuziek. We houden van onze strass steentjes. We houden van onze garderobewisselingen. We maken al generaties lang onze eigen versie van Vegas in Nashville.”

 

Carrie Underwood - REFLECTION: The Las Vegas Residency

 

 

­