dinsdag, 21 juli 2020 10:29

Carrie Underwood met eerste kerstalbum

Carrie Underwood kerstalbum My Gift

Carrie Underwood's eerste kerstalbum zal een mix zijn van traditionele favorieten en originelen, met de nadruk op geloof en de spirituele aard van Kerstmis. Het album getiteld My Gift wordt uitgebracht op 25 september.

In een video die met fans op YouTube wordt gedeeld, onthult de zangeres "Little Drummer Boy" als een van de belangrijkste traditionele nummers op haar nieuwe album. Dat liedje hielp haar de juiste titel voor het project te vinden.

'Ik hou van muziek, ik hou van zingen', zegt ze. 'Dat is mijn persoonlijk geschenk dat ik mag doen ... en ik wil dat geschenk gebruiken en ik wil het teruggeven aan Jezus.'

 

Carrie onthulde voor het eerst tijdens een virtueel fanclubfeest dat ze in juni aan een kerstalbum werkte. De aankondiging van My Gift bevat een paar details, maar geen tracklisting, lijst met songwriters of speciale gasten, hoewel het waarschijnlijk later zal worden onthuld.

Greg Wells produceerde My Gift. Hij is vooral bekend van albums van Adele, Celine Dion en de soundtrack van The Greatest Showman.

Carrie heeft de albumhoes gedeeld voor haar nieuwe album. We zien de zangeres in een lange karmozijnrode jurk tussen besneeuwde pijnbomen. Een groot deel van het album is opgenomen tijdens de coronaviruspandemie, wat betekent dat Wells haar via Zoom zou bezoeken en dat ze op afstand zouden werken om het project te voltooien. Carrie ging aan de slag met dit album onmiddellijk nadat haar Cry Pretty Tour 2019 was afgelopen.

"We moeten ons nu meer dan ooit concentreren op wat Kerstmis inhoudt, meer op onze familie vertrouwen en hoewel het een moeilijk jaar is geweest, heb ik soms het gevoel dat de grootste realisaties kunnen komen in de slechtste tijden of de meest stressvolle tijden," ze zegt. 'En het maakt je dankbaarder voor de dingen die je wel hebt.'

 

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­