maandag, 02 maart 2020 17:10

Carrie Underwood lanceert fitness app, fit52

Carrie Underwood lanceerde een nieuwe fitness-app met de naam fit52, dit in combinatie met de release van haar nieuwe boek, Find Your Path: Honor Your Body, Fuel Your Soul and Get Strong With the Fit52 Life, die op 3 maart te koop is.

Volgens een persbericht is de nieuwe app een “holistic wellness platform designed to encourage and support you on your personal wellness journey and make it easier for you to find your path to a stronger, healthier you.”

"Fitness is een echte passie voor mij", zegt Carrie. “De fit52-app bevat wat ik zelf al jaren doe, en we hebben het volledig toegankelijk gemaakt voor iedereen die hulp nodig heeft bij het trainen. We hebben heel hard gewerkt om een ​​hoogwaardige en gebruiksvriendelijke app te maken die is ontworpen voor drukke mensen in hun drukke leven. Met fit52 kun je elk moment instappen waar je ook bent in je gezondheidsreis, en ik ben er zo trots op. "

In het boek dat op 3 maart te koop is, 'deelt Carrie' geheimen over hoe je een dieet en lichaamsbeweging in een overvolle agenda kunt passen, welke is gebaseerd op haar eigen actieve levensstijl, dieet en workouts. '

"Ik wil 52 weken per jaar gezond en fit zijn, maar dat betekent niet dat ik elke dag perfect moet zijn", zegt Carrie. "Deze filosofie is het hele jaar door een gezonde benadering van gezondheid en fitness waarbij je meestal je best doet, en daarmee bedoel ik niet drie dagen ondeugend. Ik bedoel het grootste deel van de tijd je best doen, elke week, 52 weken van het jaar. ”

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­