dinsdag, 29 december 2020 16:40

Carrie Underwood kondigt nieuw album aan

Het is tot nu toe een hele fijne kerst geweest voor fans van Carrie Underwood.

Eerst bracht ze haar kerstalbum My Gift uit, nu heeft de zangeres op sociale media aangekondigd dat ze komt met een soort vervolg op die muziekcollectie.

Carrie onthulde in een video dat ze door wilde gaan met het maken van dat soort liedjes: "Ik wilde eigenlijk niet dat er een einde aan kwam, toen ik deze muziek maakte, voelde het alsof mijn ziel op zo'n geweldige plek was, ik wilde muziek blijven maken zoals de muziek op My Gift. "

Op dat moment bracht ze belangrijk nieuws: "Ik ben hier om jullie nu een klein cadeautje te geven en aan te kondigen ... Ik ging verder en maakte nog wat muziek. Ik heb een album gemaakt met de naam My Savior, dat hopelijk een kleine aanvulling is op My Gift. " Carrie deelde wat aanvullende details over het nieuwe project: "Dit album staat vol met gospelhymnes waar ik ben opgegroeid met zingen."

Het nieuws over dit album zou voor de fans van Carrie niet helemaal uit de lucht moeten vallen, aangezien ze zegt dat er al eerder verzoeken zijn geweest om een ​​album als dit te maken: "Ik heb het gevoel dat jullie me al een tijdje vragen om zo'n album, want ik heb het geluk gehad onderweg in mijn carrière om hier en daar zulke nummers te maken… . "

Fans kunnen rond Pasen het ospel album My Savior van Carrie verwachten.

Carrie voegde eraan toe: "Het is gewoon zo'n zegen om muziek als deze te maken ... muziek die mij aan het hart ligt, en ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik ernaar luister."

Bekijk Carrie's volledige bericht hier ...

 

 

­