dinsdag, 10 september 2019 18:40

Carrie Underwood en Joan Jett met 'Sunday Night Football'

Carrie Underwood keerde op 8 september terug naar Sunday Night Football met een nieuwe versie van de song Waiting All Day for Sunday Night met Joan Jett.

Daarnaast zijn er 13 NFL-spelers te zien in de nieuwe clip, waaronder Julio Jones, Kyle Fuller, Khalil Mack, Mitch Trubisky, Baker Mayfield, Dak Prescott, Patrick Mahomes, Jared Goff, Kirk Cousins, Carson Wentz, Zach Ertz, Fletcher Cox en Russell Wilson.

Van 2013 tot 2015 opende Carrie SNF met Waiting All Day for Sunday Night dat is gebaseerd op Joan's song I Hate Myself for Loving You. De opnieuw bewerkte song vervangt Game On, dat tijdens het seizoen 2018 te zien was .

Ik ben altijd een grote fan van Joan geweest en ik ben heel blij dat ze met ons mee gaat naar de Sunday Night Football-opening," aldus Carrie. "Welke betere manier is er om hulde te brengen aan het originele SNF openingsnummer dan door met haar te spelen op het grootste podium tijdens primetime?

Waiting All Day for Sunday Night dat werd uitgevoerd door Pink was de oorspronkelijke opening voor SNF in 2006. Faith Hill verving Pink van 2007 tot 2012.

Carrie opende SNF met Oh, Sunday Night tijdens de seizoenen 2016 en 2017, gebaseerd op haar duet Somethin’ Bad uit 2014 met Miranda Lambert.

Sunday Night Football op NBC wordt op zondag 8 september uitgezonden in de states. Bekijk de nieuwe versie van Carrie en Joan van Waiting All Day for Sunday Night

 

Gerelateerd...

Lees ook...

­