maandag, 09 april 2018 17:24

Carrie Underwood deelt eerste foto gezicht na val

Carrie Underwood foto

 

Voor het eerst sinds Carrie Underwood in januari door een val van de trap veertig hechtingen in haar gezicht kreeg, laat ze zichzelf weer zien op een foto op Instagram. Waarschuwde ze destijds dat ze er waarschijnlijk niet meer hetzelfde zal uitzien, op de foto toont ze een perfecte linkerkant van haar gezicht, waarop fans zich afvragen hoe het nu precies zit.

 

 

Underwood krijgt veel complimenten van haar fans voor haar uiterlijk, maar tegelijk vragen ze zich af of de countryzangeres de andere kant van haar gezicht wel durft te laten zien. Een fan neemt het haar zelfs een beetje kwalijk dat ze niet haar kans grijpt om iets positiefs uit te dragen. „De boodschap die je nu uitdraagt, is dat je jezelf moet verbergen als je iets mankeert aan je gezicht, als je misvormd bent of onaantrekkelijk, precies wat de maatschappij en de entertainmentindustrie ons aanleert om te doen.”

Ook zijn er volgers die suggereren dat ze plastische chirurgie heeft ondergaan en dat ze de val van de trap bedacht heeft als dekmantel - ’De neus en de kin zijn anders’. Maar de meeste fans steken haar een hart onder de riem. „Je hebt niets te verbergen, je bent nog steeds prachtig.” En ook iets dat enkele fans bezighoudt: wanneer komt nu dat zesde album? Het is ten slotte alweer in 2015 dat haar laatste album Storyteller uitkwam.

 

De Heartbeat-zangeres schokte fans toen ze in januari onthulde dat ze veertig hechtingen in haar gezicht nodig had na een val van de trap een maand daarvoor. Ze moest haar optredens afzeggen.

 

{media id=3186,layout=blog}

 

­