maandag, 02 mei 2022 09:32

Carrie Underwood brengt Axl Rose op podium bij Stagecoach 2022

Carrie Underwoods liefde voor Guns N' Roses is geen geheim, dus haar band die "Sweet Child o' Mine" speelde tijdens haar Stagecoach Festival zaterdag was geen verrassing. Ze had echter een schok voor het publiek toen ze Guns And Roses frontman Axl Rose naar het podium bracht. Na 'Sweet Child o' Mine' speelden de twee nog een van Underwoods favoriete nummers, 'Paradise City'.

Underwood trad zaterdagavond op in Stagecoach's Mane Stage in Indio, Californië, te beginnen met een setlist met enkele van haar grootste hits. Ze zong 'Good Girl', 'Wasted', 'Two Black Cadillacs', 'Jesus, Take the Wheel', 'Cry Pretty' en meer. "Denim & Rhinestones", het titelnummer van haar aankomende negende album, werd voor het eerst live uitgevoerd. Ze droeg ook "See You Again" op aan Noami Judd, die enkele uren voordat ze het podium betrad stierf.

 

Carrie Underwood en Axl Rose - Paradise City

 

Na 16 nummers veranderde Underwood de zaken. Haar band speelde de openingsakkoorden van "Sweet Child o' Mine", waarna ze Rose introduceerde. Na dat nummer schreeuwde Underwood naar haar publiek: "Dacht je dat we klaar waren?" Dat waren ze zeker niet, want ze gingen regelrecht "Paradise City" binnen.

Rose verliet het podium na twee nummers, Underwood achterlatend om de set solo af te maken. "Ik kan niet geloven dat we dachten dat we hierna meer nummers zouden moeten hebben", zegt Underwood, meldt Variety. Ze eindigde de show met 'Smoke Break', 'Something in the Water' en 'Before He Cheats'.

Fans van Underwood weten dat ze dol is op Guns N' Roses. In november 2019 deelde ze een clip van een GNR-concert dat ze bijwoonde nadat ze haar Cry Pretty Tour 360 had ingepakt. "Vanavond sta ik in de top 5 van mijn hele leven!" zij schreef. "Na de laatste show van onze tour gisteravond vlogen de band en ik naar Vegas [Caesars Palace] voor een [Guns N' Roses]-show. Het was. Ongelooflijk. Ik heb het over 3 uur aan ongelooflijk!" Underwood droeg ook een GNR-shirt tijdens het repeteren voor de ACM Awards 2019.

Tijdens een stop bij The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol in 2020, zei Underwood dat ze Rose had ontmoet nadat ze GNR in 2019 had zien optreden. "Ik zeg altijd dat het moeilijk is als je je helden ontmoet, want ik beschouw hem als iemand die me heeft geleerd hoe om te zingen omdat ik het geweldig vond hoe hij gewoon verschillende dingen met zijn stem kon doen", herinnert Underwood zich. "Ik had zoiets van, 'ik weet het niet! Als ik hem ontmoet, en hij is niet alles wat ik wil dat hij is.' Maar hij was. Het was geweldig. Hij was super cool en aardig, en we hebben gepraat - we zijn beste vrienden."

Underwood's Stagecoach-optreden kwam na het afronden van haar Resorts World Las Vegas-residentie vorige maand. Haar album Denim & Rhinestones komt op 10 juni uit en bevat de hit 'Ghost Story'. Underwood schreef mee aan 11 van de 12 nummers op het album.

 

 

­