vrijdag, 21 juli 2023 09:21

Carrie Underwood beklimt de country charts met haar nieuwste single 'Out Of That Truck'

Carrie Underwood beklimt de country charts met haar nieuwste single 'Out Of That Truck', die ze samen met David Garcia en Lydia Vaughan schreef. Carrie had niet alleen veel plezier met het schrijven ervan, maar zij en de muzikanten vonden het fantastisch in de studio.

 

Carrie Underwood - Out Of That Truck

 

"We hadden veel plezier met het opnemen van 'Out Of That Truck' in de studio", zegt Carrie. “Ik heb het gevoel dat alle jongens die spelen, alle muzikanten die erop spelen, het fantastisch vonden, en dat is altijd geweldig. Het is een geweldig teken als je het gevoel hebt dat iedereen er zin in heeft en er plezier mee heeft. Het was vrij eenvoudig. We hadden een geweldige demo om mee te beginnen omdat David Garcia die in elkaar heeft gezet, en natuurlijk is hij mijn coproducent van veel dingen waar we samen aan hebben gewerkt. Maar ja, het was gewoon heel leuk. De jongens brachten het, en zingen is leuk. Ik hoop dat dit een van die is waar mensen gewoon in hun auto of vrachtwagen kunnen komen om mee te zingen.

"Out Of That Truck" is een van de zes nieuwe nummers op de aankomende deluxe editie van Carrie's Denim & Rhinestones-album, verkrijgbaar op 22 september.

Carrie zal zich deze zomer ook weer bij Guns N' Roses voegen voor drie stadionafspraken tijdens de Noord-Amerikaanse etappe van hun 2023 World Tour, waaronder Croix-Bieue Medavie Stadium in Moncton, NB, Parc Jean Drapeau in Montreal QE en GEODIS Park in Nashville, TN.

 

­