donderdag, 06 september 2018 05:46

Carrie Underwood annuleert Europese tour

Door

 Het management van Carrie Underwood heeft woensdagavond kenbaar gemaakt dat de aankomende Europese optredens van de ‘Cry Pretty’ zangeres vanwege ziekte niet zullen plaatsvinden.

De Universal Music Group Nashville verspreidde het onverwachte nieuws via berichten op Twitter en Facebook. Het afblazen van haar headline positie op twee grote festivals, kwam in navolging op het annuleren van het Carrie Underwood Fan Event dat op woensdag 6 september plaats had moeten vinden in Londen.

Carrie zou zaterdag 8 september aantreden bij het The Long Road festival in Stanford Hall, Leicestershire, en een dag later, op zondag 9 september, een 45 minuten set ten gehore brengen tijdens BBC Radio 2 Live in Hyde Park waar vorig jaar Shania Twain haar opwachting maakte.

Volgens berichten is Carrie inmiddels teruggekeerd naar de Verenigde Staten. De rust die haar is voorgeschreven vanwege heersende complicaties in haar zwangerschap, zal ze in haar thuisstad Nashville in acht gaan nemen. 

Carrie Underwood trad afgelopen zaterdag 1 september nog voor een massaal toegestroomd publiek van 15.000 man op tijdens het Tuckerville festival in Enschede. Naar verluidt is dit uiteindelijk het enige optreden geweest dat zij tijdens deze trip op Europees grondgebied heeft gegeven.

 

­