maandag, 13 december 2021 15:14

Carly Pearce live tijdens halve finales van The Voice (Bekijk)

CMA Female Vocalist of the Year CARLY PEARCE speelde afgelopen week haar zeer persoonlijke "29" tijdens de live halve finales van The Voice op NBC. 

 

Carly Pearce met 29 tijdens halve finales van The Voice

 

"Het schrijven van 29 bracht me uit zo'n verloren ruimte en hielp me te helen, dus het voelen van de verbindingen die deze nummers hebben gecreëerd, herinnerde me eraan dat we niet alleen zijn", vertelt Carly. "Ik was zo dankbaar om '29' te delen voor mijn eerste optreden op The Voice! Terwijl mijn wereld verschoof van wanhoop naar vreugde, ken ik de waarde van een show die dromers zoals ik de kans geeft om hun waarheid te zingen."

Het titelnummer op 29 en uitgebreide 29: WRITTEN IN STONE hebben allemaal enorme lof en lovende kritieken gekregen van fans: 

“ze vertelt over een jaar van ontreddering en pijn […] Deze nummers gaan over verwaarlozing ('What He Didn't Do'), ontrouw ('Never Wanted to Be That Girl' met Ashley McBryde) en verlies ('Show Me Around') , maar uiteindelijk streven naar gelukkiger dagen, met Pearce bevestigend 'I know ergens iemand daarbuiten/ And when I meet him he'll make sense of all this mess' op het afsluitende nummer 'Mean It This Time'.”
Billboard 50 beste albums van 2021

“Weinig uitingen van hartzeer zijn zo helder in het hoofd, zo zelfbeschuldigend in naam van genezing. ‘Laten we het gewoon noemen wat het was,’ zingt Pearce in haar eenzame alt.”
NPR 100 beste nummers

"Ze veranderde haar verdriet en emotie in de instant-klassieker EP 29 (en de uitgebreide versie 29: WRITTEN IN STONE) die dat overgangstijdperk met moed, empathie en humor beschrijft."
Rolling Stone Top 50 Albums

"Een kort huwelijk, een rommelige scheiding, een verdomd goede plaat."
The New York Times Beste van 2021

Carly Pearce "Never Wanted To Be That Girl" scoorde een felbegeerde plek op Billboard's Top Songs van 2021. "Terwijl Carly Pearce de harde manier leert op haar betoverende scheidings-EP 29, heeft het echte leven een vervelende neiging om je te veranderen in verschillende variaties van That Girl, op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen. In 'Never Wanted to Be That Girl', een keihard duet met Ashley McBryde (te vinden op de Written in Stone deluxe-editie van de EP), wordt ze een bijzonder vernederende versie van That Girl: een die geconfronteerd wordt met toenemend bewijs dat haar man eigenlijk helemaal niet haar man is, die nu moet beslissen hoeveel aandacht ze kan besteden aan wat recht voor haar neus staat.'

Carly sloot onlangs THE 29 TOUR af en voerde elke avond het hele album uit en eindigde elke show met een toegift van haar 'I Hope You're Happy Now'. Voor een meisje dat als tiener haar huis in Kentucky verliet om op te treden in Dollywood, komen Carly's dromen allemaal uit in dit magische seizoen. Het Grand Ole Opry-lid kreeg haar uitnodiging heel passend van Dolly Parton. Carly voegde zich bij redacteur Joe Hudak om te spreken over haar grote invloed voor Rolling Stone's '500 Greatest Albums' Podcast: Hear Dolly Parton Break Down Her 'Coat of Many Colors'.

Lees ons interview met Carly Pearce, klik HIER, voor de recensie van 29 klik je HIER

Gerelateerd...

Lees ook...

­