maandag, 28 maart 2022 16:35

Carly Pearce komt naar Melkweg Amsterdam!

Carly Pearce komt naar Amsterdam! De country singer-songwriter staat op dinsdag 13 september in de Melkweg te Amsterdam.

Carly bereikte aan het begin van haar carrière een plek in de top 5 Billboard ‘Top Country Albums’ charts met haar debuut album. Sindsdien heeft ze meerdere nieuwe hits uitgebracht en heeft ze onder meer een CMA voor ‘Female Vocalist of the Year’ en een ACM Award voor ‘Female Artist of the Year’ op haar naam staan. In haar muziek komen elementen uit zowel traditionele als new country naar voren. Komende lente zal haar ‘29 Tour’ starten en zal ze ons zeker niet overslaan voor een intieme show in de Upstairs van Melkweg Amsterdam.

De kaartverkoop start op donderdag 31 maart om 09:30u, check de concertagenda voor meer info

 

 

Lees het exclusieve interview wat we hadden met Carly HIER

Carly Pearce interview

 

Over Carly Pearce

Carly Pearce is een Amerikaanse countryzangeres en songwriter. In 2016 is ze te horen op de track "Wasn’t That Drunk” van de Josh Abbott Band en ze tourt met hen door Amerika. Door het succes van dit nummer krijgt ze de kans samen te werken met de gerenommeerde producent Busbee (o.a. samengewerkt met Gwen Stefani, P!nk, Shakira, Maren Morris, Timbaland). Een contract bij label ''Big Machine'' is het gevolg en in 2017 verscheen haar debuutalbum "Every Little Thing”.

Carly was begin dit jaar te gast bij The Tonight Show (Jimmy Fallon) om haar nummer "Diamondback” uit te voeren. De song is afkomstig van Carly’s album "29: Written In Stone” dat afgelopen september werd gereleased. Daarnaast won ze ook nog een award voor 'vrouwelijke artiest van het jaar’ bij de Academy Country Music Awards.

LINKS | CARLY PEARCE

Gerelateerd...

Lees ook...

­