dinsdag, 23 juni 2020 15:29

Carly Pearce en Michael Ray gaan scheiden

Carly Pearce en Michael Ray gaan scheiden

Na acht maanden huwelijk stoppen de new countryzangers Carly Pearce en Michael Ray ermee. Carly heeft op vrijdag (22 juni) een scheiding aangevraagd, volgens People.com.

Michael en Carly trouwden na iets meer dan een jaar daten op 6 oktober 2019 op een boerderij in Nashville.  Nadat ze elkaar via de muziekindustrie hadden leren kennen, vielen ze op alkaar op een huisfeest dat Carly in de zomer van 2018 organiseerde.

Het paar maakte hun relatie op de rode loper officieel tijdens de CMA Awards in november 2018 en een maand later verraste Ray Pearce met een voorstel tijdens een familievakantie naar Tulum, Mexico.

Sociale media

In de afgelopen maanden plaatste het paar merkbaar minder over elkaar op sociale media, elk met respect voor hun verjaardagstoespraken in april en met Ray die zijn vrouw feliciteerde met Pearce's hit 'I Hope You're Happy Now', de song werdt nummer 1 op de Billboard chart vorige week.

En in een Zoom-gesprek met verslaggevers op 15 juni zinspeelde Carly op hun gebrek aan saamhorigheid, zeggend dat ze bezig was met haar eigen muziek en dat Ray bezig was met zijn muziek. "Michael is druk bezig met nieuwe muziek en is daar echt op gefocust", zei Pearce. "En ik ben gewoon gefocust op mijn spullen en we zijn duidelijk goed voor elkaar. Ik weet dat iedereen me steeds vraagt ​​waar Michael is, maar hij is gewoon erg gefocust op muziek. En ik denk dat hij niet veel post en veel dingen doet met een ​​reden.

"Ik ben erg trots op hem en aan de muziek waaraan hij momenteel werkt. Ik denk dat het een grote evolutie voor hem is, en ik denk dat mensen hem echt gaan leren kennen. Daar ben ik blij voor. ''

Het paar werd voor het laatst samen in het openbaar gezien op 6 juni toen ze optraden in de Grand Ole Opry (zonder live publiek).

 

­