maandag, 08 november 2021 16:49

Carly Pearce en Ashley McBryde samen in "Never Wanted To Be That Girl"

Carly Pearce en Ashley McBryde zijn een kracht met hun talent voor het schrijven van liedjes en hun vocale capaciteiten. Ze debuteren een intense videoclip voor "Never Wanted To Be That Girl". Het paar voegde zich bij de vrouwelijke en eerste regisseur Alexa Campbell om scènes van hun parallelle leven te filmen die niet synchroon liepen met de verkeerde man. Elke bescheiden vrouw bevindt zich op een plek waar ze nooit had willen zijn, zowel de waarheid over een leugenaar vermoedend als ontdekkend. Op de clips die net buiten Nashville zijn gemaakt, zien de twee vrouwen visueel reflecteren terwijl ze hun eigen blinde vlekken beschouwen op een pijnlijk ontnuchterend moment.

 

Carly Pearce en Ashley McBryde - Never Wanted To Be That Girl

 

Door hun krachten te bundelen met co-producer Shane McAnally, hebben ze de geteisterde Country-traditie van een vals lied met de harde waarheid nieuw leven ingeblazen. “Never Wanted To Be That Girl” wordt gezongen vanuit het perspectief van twee vrouwen, het alleenstaande meisje dat de man bedankt die heeft geholpen met het verwisselen van haar lekke band en de vrouw thuis die erachter komen dat hun partner betrokken is met iemand anders.

“Wat interessant is aan dit nummer is dat we de anderen in de liefdesdriehoek de schuld hadden kunnen geven, maar we hebben het naar binnen gekeerd. Het is uniek dat twee vrouwen die elkaar nooit ontmoeten, door dezelfde man worden verbrand en exact dezelfde gevoelens hebben. We hebben het refrein opzettelijk hetzelfde gehouden om aan te geven dat geen van beiden in deze positie wilde zijn”, deelt Carly mee.

 

Ashley vervolgt: "zovelen van ons weten hoe het is als je teruggaat en al die stukjes in elkaar gaat zetten. Dat moment waarop je de buik van de situatie realiseert. Dit nummer gaat niet zozeer over de andere vrouw zijn of over de balk worden gegooid, maar over deze twee mensen die gedrag vertonen dat ze normaal niet zouden vertonen - sms'jes checken, excuses verzinnen waarom hun afspraakjes alleen op dinsdag zijn - en beseffen dat het allemaal door dezelfde persoon komt.”

De genomineerden voor vrouwelijke vocalist van het jaar voor de CMA Awards zullen "Never Wanted To Be That Girl" samen uitvoeren op de live-uitzending van 10 november. Het derde nummer van 29: WRITTEN IN STONE, dat afkomstig is van Carly's originele Album of the Year genomineerde 29 met 15 nummers.

 

Carly Pearce

Of het nu gaat om de nummers die ze heeft geschreven, of te worden ingewijd als het nieuwste lid van de Grand Ole Opry, tot op tournee te gaan als directe ondersteuning met Lady A of om zich voor te bereiden op haar eigen THE 29 TOUR. Heeft Carly  kracht gevonden in haar muziek tijdens een chaotisch seizoen. "Met de titelsong als hartverscheurend middelpunt ... Het zou wel eens het meest pathos-geïnfuseerde echtscheidingslied kunnen zijn sinds Tammy Wynette's 'DIVORCE'", meent PEOPLE, terwijl Entertainment Weekly het biedt "het soort lelijke waarheden dat je alleen kunt vinden in een verbroken relatie.” Billboard merkt op dat "een wip tussen wanhoop en hoop, branie en verdriet -- onbevreesd haar eigen leven aan het uitputten is", zoals TIME verkondigt, "een episch verhaal van liefdesverdriet door toedoen van een 21e-eeuwse Lothario."

Lees de recensie van het album 29 HIER en het exlusieve interview wat we met Carly hadden HIER

 

Ashley McBryde

Voor Ashley McBryde zet haar veelgeprezen carrière zijn hoogtepunt voort, meest recentelijk met drie opeenvolgende nachten van uitverkochte shows in het beroemde Ryman Auditorium in Nashville als onderdeel van haar headliner This Town Talks Tour, waar ze een plaquette kreeg ter herdenking van de platina-certificering van "One Night Standards ” Haar debuut bij een major label in 2018 GIRL GOING NOWHERE charmeerde de New York Times, NPR, Rolling Stone, Paste, The Washington Post en meer, allemaal op weg naar een GRAMMY-nominatie voor Best Country Album, haar eerste van vier nominaties tot nu toe en een eer dat werd herhaald met het vervolgalbum NEVER WILL, dat begin 2020 werd uitgebracht.

Lees het exlusieve interview wat we met Ashley hadden HIER

 

Lees ook...

­